Peugeot coupe 407 v6 2.7 biturbo 154 kw(tu negdje),imal ga sused potrošnja 7,5 litri nafte.Sad neznam kak je citroen ali terali ga ko samog vraga i do 140 je trošil kombinirane vožnje oko 7,5 litri .Kad smo ga resetirali čak je bilo na kompu da je trošil i manje .Kad smo računali potrošnju oko 8 litri.Sad c6 je najvjerojatnije teži,možda getriba drugačija ili kaj već ali mislim da su motori isti.Potrošnja 2,7 automatika
prije bih uzeo novi c5 nego c6 sa 130.000km ili više. novo je novo. a o c6 koliko sam informiran je bilo problema sa mjenjačem.Kupovina vani se više isplati.Kod nas su kao i svi polovni ...
Vani u Citroenu http://www.citroenselect.fr/fr/occasions/Citroën/Citroën_C6/Toutes_les_energies/2007-2014/1
Pa ti budi pametan.Razmisljam o kreditu cca 12 oerica + davanja.=ne bi bilo preko 14.
A na C6 gledam kao na vozilo za duga putovanja. 400-2500 km.Pa ne bi sad htio ulupat lovu u nesto sto ce me sad ...... at usred Italije ili Njemačke.
A i za poslovni sastanak nek se nađe.Odrzavanje od cca 2-3 tis. kn prihvatljivo ali mi se dječije bolesti ne trpe.
Ds5 -fino,lijepo,skupo-kupe za hrpu love.
C5 -lijepo ali ne znam,vidio,nisam probao,jednostvno ne znam.
Audi 456789 -ne dolazi u obzir.
Merc -mozda.
Ali kad sve to gledam i usporedujem odnos cijena-dobitak,C6 mi izgleda primamljivo.
iskljucivo 2.2 jer u SRBIJI sve preko 2500 ccm je dranje.
Pa kolega Milose sretno ti bilo s operacijom al gledaj da "PACIJENT" pozivi i dosta km prezivi.SRETNOeto,u potrazi sam za jednom C6-com,iskljucivo 2.2 jer u SRBIJI sve preko 2500 ccm je dranje.
Lm nesto sam nasao kod nas,pristojno izgleda,cena jaca ali..gledam sada malo preko i poredim.Ako sve bude kako valja trebalo bi da se operacija C6 privede kako valja kraju.