• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem C5 X7 - razno

vborovic

C5 modifikator
Imam viška dobro očuvanih i ispravnih dijelova, od zahvata na mojem autu, pa ako nekome treba nešto od navedenoga, neka se javi preko PM-a (odgovaram brzo, jer sam stalno online). Cijene fiksne na drugim oglasnim mjestima, ali za osobe koje me konkatiraju preko CF-a, moguć dogovor. Ukoliko je potrebno, šaljem dodatne slike i/ili Citroen kataloški broj svakog dijela. Dobiva se sve ono što je vidljivo na slikama.

Set vanjskih kvaka (4) - Burassque Blue, bez kroma (800 kn)Unutarnji el.kromni retrovizor, verzija bez vanjskih el. kromnih (600 kn)Poklopci retrovizora (2) - Burassque Blue (300 kn)Produžni USB kabel, originalni - 150 kn

bez slike za sad

Ukrasi unutarnjih kvaka, bez ambijentalne rasvjete i memorijskih sjedišta (4) - za sva vrata (2 para u biti) (500 kn)

 
Posljednje uređivanje:

vborovic

C5 modifikator
USB produžni kabel (dopuna) - za RT6/NG4 uređaje, ne može se direktno spojiti stick na njega, niti priključak, nego je još jedan kabel potreban ... ili se napravi modifikacija, jer je standardni 4pin USB kabel u pitanju, pa bilo koji ženski prikljčak može doći umjesto postojećeg (flush mount npr., kao varijata)

 

vborovic

C5 modifikator
Uskoro budem imao u ponudi i stražnja stop svjetla sa Tourer-a, jer moja idu van (samo vanjska, odnosno na karoseriji, ne na prtljažniku) ... starija crvena varijanta, očuvano stanje
 

vborovic

C5 modifikator
Crna? Postoje samo dvije originalne kombinacije, crveno/crvena (do 2012) i crveno/bijela (2012 nadalje) ... razlika je u srednjoj liniji, žmigavac i rikverc, dal je crvenkasta, ili bijela (prozirna)
 

pokra89

Well-known member
meni vise baca na crno, nego na bijelo :D zato sam je nazvao crnom. i nije od 2012. vec kraj 2010/pocetak 2011 pa nadalje.

e sad, jel sve isto osim te srednje boje? obzirom da mi je ova crna, odnosno bijela, nebitno ko je kako zove, puno ljepsa, zanima me jel moguce na stariji model staviti nju?

znaci, ide li s ovoga


na ovo

 

vborovic

C5 modifikator
Ne da mi se komplicirat, puni stručni naziv lampe uključuje i 2010 i 2011 i 2012, kroz tromjesečja i sl ... :D ... uglavnom, lampe su iste osim što su crveno/crvene ili crveno/bijele (ako ti vidiš crno, tvoj problem ... :D ) ... ja to pokušavam izvesti na svom Tourer-u, za limuzinu je isto izvedivo, s time da su za limuzinu stop svjetla dosta jeftinija
 

vborovic

C5 modifikator
Od danas u ponudi imam i vanjsko stražnje svjetla za Tourer, stariji model (crveno/crvena kombinacija), kat.br. 6351JR (lijeva) - 400 kn
 
Posljednje uređivanje:

vborovic

C5 modifikator
Èisto kao buba u uho nekima, ja bi u određenoj kombinaciji prodao svoj komplet 17" felgi (5x108), sa ljetnim i zimskim gumama (ljetne su trenutno gore). Ako bi bila prava ponuda naravno, ja bi prešao na nešto veće, barem 18" (Citroenove ili ne, još razmišljam). Ljetne su Uniroyal RS3 (1 sezona), zimske Nokian (2 sezone, nisam siguran za model, trebam provjeriti).

Radi se o ovom modelu (Persique):

 

vborovic

C5 modifikator
Zimske gume bi trebale moći izdržati još 2 sezone, više km radim ljeti nego zimi ... budem ulovio vremena kroz koji dan pa im budem izmjerio dubinu šare na sve 4 (zimske, ne) ... ako je prava cijena, bilo bi moguće ... nisam ni očekivao da budem sve uspio prodati istom kupcu

Napomena, ukoliko bi netko bio zainteresiran za zamjenu svojih 19" Adriatique felgi (sa ili bez guma, senzori za tlak ili bez) za moje (moguća moja doplata prema dogovoru), otvoren sam i za takve kombinacije.
 
Na vrh