C5 X7 Multimedia i Kafa

MEDOLINO

New member
Moj C5 20015 g, je bio radio i onaj mali pretinac za site stvari kod malog displeja u sredini.
- kupio polovnu masku za COCPIT sa originalni displey, 25 EU
- kupio sa Alibaba multimedia Android 12 7 ", namenjenu za C5 X7, oko 140 eu model B T8
- montaza ajmo rechi ne komplikovana.
montaza je oko 2 saata.
Mogu reci odlicna investicija, izgled funkionalost. sve radi normalno, osim originalni microfon auta, pa mora da se koristi onaj sta dolazi sa setom multimedije.

new multimedia.jpgnew multimedia.jpgsl1.jpgsl2.jpgsl3.jpgnew multimedia.jpgsl1.jpgsl2.jpgsl3.jpgmedia.JPG2e0573f2-41d3-4289-82ad-27ec367224c7 (1).jpg0a1df4ac-202d-4f89-bddc-2cca0edcc3aa (1).jpgnew multimedia.jpgsl1.jpgsl2.jpgsl3.jpgmedia.JPG2e0573f2-41d3-4289-82ad-27ec367224c7 (1).jpg0a1df4ac-202d-4f89-bddc-2cca0edcc3aa (1).jpg;)new multimedia.jpgsl1.jpgsl2.jpgsl3.jpgmedia.JPG2e0573f2-41d3-4289-82ad-27ec367224c7 (1).jpg0a1df4ac-202d-4f89-bddc-2cca0edcc3aa (1).jpga70010f7-ce0a-4cf1-b8df-0136a8f715a7 (1).jpg

Posljednje uređivanje:

Chaotic

New member
Gledao sam par videa da vidim ocu necu, ekipa se uglavnom zali da im ne rade sve tipke na volanu kako spada, ako ima pojacalo ne radi kako spada, i bilo je jos par sitnica.

Na ovoj verziji sve radi ok?

MEDOLINO

New member
Gledao sam par videa da vidim ocu necu, ekipa se uglavnom zali da im ne rade sve tipke na volanu kako spada, ako ima pojacalo ne radi kako spada, i bilo je jos par sitnica.

Sve radi normalno i dosad bez nikakvih problema, pojacalo nemam pa ne mogu ti dati iskustvo. Bolji procesor radi odlicno.
Jedini nedostatak je to sto ne moze da se poveze sa originalnim mikrofonom i koristi se externi koi sam stavio na one sobodne 3 pozicije na dashboard u.
Moze link za ova dva drzača za kafu
drzac/nosac za kafu je sa TEMU -a, oko 12 EU.
Ostalo je uradjeno na rizik :p na origonalnu masku i ispalo je OK.

Posljednje uređivanje:

dinko1981

Well-known member
Mislim da prodavači uredno navedu da ti uređaji ne rade ako imaš tvorničko pojačalo, barem je tako bilo kad sam ja kupovao slični uređaj za c4

Scorpyo

Active member

Ako se odlučiš na kupovinu obavezno uzmi Junsun jer imaju najbolju podršku (informacija od čovjeka koji se bavi ugradnjom). Meni su sve tipke radile, i na volanu i na središnjoj konzoli. Ali su mi tipke za sva 4 žmigavca i zaključavanje vrata isključivale zvuk na radiju.

Uz malo dopisivanja i 2 nadogradnje CAMBUS-a sada je sve OK.

MEDOLINO

New member
Sve radi normalno i dosad bez nikakvih problema, pojacalo nemam pa ne mogu ti dati iskustvo. Bolji procesor radi odlicno.
Jedini nedostatak je to sto ne moze da se poveze sa originalnim mikrofonom i koristi se externi koi sam stavio na one sobodne 3 pozicije na dashboard u.

Moze link za ova dva drzača za kafu
1pc black plastic universal car dual din radio cup holder - Temu North Macedonia

Na vrh