C5 X7 1.6 THP by Milosh - The Great White

Milosh

Test
Došli malo na more.. Nekidan vozim 140 km/h na autoputu i prestiže me (prilično brzo) crni C5 iz Austrije. Zadnji branik vidno vibrira od vjetra usljed te brzine. :D

Mali servis inače radim na svakih 10 hiljada. Sad je 11.5 hiljada od posljednjeg servisa (tako se potrefilo, uradiću ga čim odem u Sarajevo). Do sada sam dosuo 1.5 l ulja, a danas je opet javio da mu fali. To će biti ukupno 2 l dosute do izmjene, ali u principu potroši 1 do 1.5 l na 10 hiljada.

Profiler07

Well-known member
Drug no sikiriki na mom benzincu je uvijek na 10000km falilo 1-1.5l ulja mada sam ja 98% vozio na plinu ali isto ti ga dodje on jednostavno jede ulje

Milosh

Test
Drug no sikiriki na mom benzincu je uvijek na 10000km falilo 1-1.5l ulja mada sam ja 98% vozio na plinu ali isto ti ga dodje on jednostavno jede ulje
Ma ne sikiram se, samo pratim i pišem. Ako počne drastično više trošiti, neće mi biti drago, ali znam šta ću s njim.
Usut ćeš pola litre?

2 litre na 11500 km, skoro kao moja ropotarija.
Da.

Milosh

Test
Dobra stvar je što ima ovih velikih uvoznika koji su počeli uzimati bolja auta u zamjenu (kao npr. Kramar). Loša stvar je što je poznato da vraćaju km na autima. Ali i ovlašteni auto saloni bi to bez problema uzeli pod račun.

Na vrh