Odlična potrošnja moj je sad cca5000km i još nisam prešo 5.0L :grin:prvih 1000km predjenih i potrosnja 5,5l u istri. to znaci da ravnicu vidim samo na televiziji. za sada sve radi kako treba. jedino na 80km//h cujem zujanje. a to je iz retrovizora. kad ga sklopim ne cuje se vise
Ne znam što smatraš pod crno? ali moj će evo sad okruglih 9000km pa ulje je malo tamnije ali ne crno!jutros idem provjerit ulje cca 1500km i ulje crno. kad sam ga tek uzeo nisma mogao ocitat razinu ulje jer je bilo prozirno. jutros bas crno. kazu mi neki da su oni nakon 1000km isli na neki preventivni pregled u servis. da se javim u servis da bace oko? ovo crno ulje nakon toliko km mi nije bas normalno
A što da odgovorim dali sam bio u Italiji! dali ti je dovoljan odgovor da mi je supruga TalijankaDiesel motor - normalno je crno ulje i puno prije pređenih 1500 km.
@zlatko... jesi kad bio u situaciji da moraš pratiti nekog Talijana koji te vodi nekamo po jednom od talijanskih većih gradova? To ti je spektakl i panična jurnjava, kakav Zagreb... U Zagrebu je zimski san na cestama cijele godine.
Ovo što sam napisao odnosi se na Hrvatsku. A šire gledano Talijani su najgori vozaći, pišem ovaj post u nadi da ga moja draga neće proćitati.Zapravo nije pitanje jesi li bio u Italiji, nego jesi li kad morao koga pratiti kroz grad.
S obzirom na obiteljsku situaciju, vjerojatno jesi.
Onda mi tek nije jasno, pa ponavljam pitanje:
Pa kako ti je onda u Zagrebu promet brz?
Ma znam.. zapravo zafrkavaš Dedu i Mirdu.
moraš si slušalice nabavitima vrti se stalno . pa cim nesto zacvrci stisavam muziku i osluhujem![]()