C4 Coupe 1.6 VTR by Kizokc

Krky

Lakerski profesionalac
Ima ima prtljancija...
To je neko realno vreme za takav zahvat...
Treba glavu komplet rastepst za hoblanje, a posle ju sastavit, a to su 2 bregaste 16v...
Od 6 do 8h rada...

ZlatkoC4

Well-known member
Ja nisam mehaničar ,ali ne vidim kaj bi se tu 8h delalo???
ne moraš biti mehaničar otiđi samo vidjeti kod nekoga kad skida glavu motora koji je to posao + brušenje diftung, pa skidanje remenja pumpe španera stavljanje motora u fazu itd. a i nema baš tu puno prostor za prići do nekih stvari. tako da 8h je ok.:grin:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
C4 odlično nosi godine... pravi primjer Citroenove avangarde, pogotovo ovako kad se usporedi s igračkama :D

Kizokc

Active member
Evo pošto od prošle godine nisam tu ništa pisao samo da znate danas ode auto u ovlašteni na popravak ode letva volana na remont :p

Kizokc

Active member
Evo danas prošao tehnički bez problema, auto je na oprugama niti me što pitao za njih niti sam ja govorio ništa, ja happy nova letva je super, ovih dana odem zamjeniti ležajeve amortizera i prednje amortizere i onda je sve doslovno tip-top i nadam se onda dalje nikakvih kvarova više u nagledno vrijeme...

charllie

Active member
Pa sretno ti bilo do sljedeceg tehnickog,no slobodno nas delas ljubomornim i objavis neku slikicu ljepotana:).Nema bas natrzistu Cupe-a puno modela koji imaju svoju osobnost.
Nagovaral sam sina da uzme Coupe,no smetalo mu dulja vrata a svuda knap parkinzi,tokaci projektanti jos uvek imaju YU standarde.

Kizokc

Active member
neznam kaj vi brijete nitko nikam nije lupil nalja je zbog fore koju vi hejteri očito ne kužite :p

Evo stigli novi amortizeri i ležajevi amortizera

Na vrh