C4 Coupe 1.6 VTR by Kizokc

Kizokc

Active member
Evo pošto sam prodao stare felge kupujem nove, i ove imam u vidu pa da prvo ovdje provjerim kaj ljudi misle o njima evo i slike ( mala je slika nema veće)

Krky

Lakerski profesionalac
Mrak čoveče mrak :cool::D :D
Koliko su et i j?
Imaš gume za gore?
Èemu čekati 15.04? :D
To tad bum ja več zimske natrag del :D :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zakon ti ne brani da ljetne staviš prije tog datuma... nema smisla zimske uništavat, pogotovo ako temperature narastu.

Krky

Lakerski profesionalac
Baš tak :D
Više od pola auta je prezimilo sa ljetnim gumama od 5mm profila i lancima u gepeku, kako i zakon prepisuje..
A sad ti više netrebaju lanci u gepeku jer nisu zimski uvjeti, odnosno snijeg na kolniku :D

Et je ko i na mojima, samo su moje 7.5j

Krky

Lakerski profesionalac
Nema više snjega po prognozi..
I da bi pao to je za 1h otopljeno, jer su temperature u debelom plusu..
I ovaj kaj je sad bil, bil je samo mjestimice.. u KC samo kišica, a i di ga je bilo u unutrašnjosti, za sat dva ga više nije bilo..

ZlatkoC4

Well-known member
Kad pričamo o habanju zimskih guma na većem + treba reći također da i ljetnoj gumi se gube svojstva na +7 pa prema ništici.
Svi koji imalo putuju kroz županije RH su svjedoci tem od -do tek 2,3 * iznad nule što govori u korist zimske gume.
tako da do kraja Ožujka ja ne bih savjetovao skidanje zimulja. osim onima na moru koji ne idu u kopnenu HR.

Franzg

New member
odlične felge :cool::cool: ja bi isto požurio sa postavljanjem šteta da stoje :D

što se tiče vijaka, ja sam moro uzet nove ali kad sam isao sa čeličnih na alu, a sad buduci da je auto bio vec na alu 17 po nekoj logici nebi trebalo..? iako nisam siguran

Na vrh