C4 Coupe 1.4 16v Dirty Dragon

Alan Ford

New member
Da predstavim mog prljavog zmaja :D (stalno kiša i snjeg) pa kad ga uglancam uslikati ću ga ponovo.
Malo odozada

pa unutra

i opet

navigacija i Naviplayer


a ovo će ići na bokove kada ih dovršim odnosno maznem ženi crveni lak za nokte da obojam "S" (ručni rad - kad mogu kinezi mogu i ja :grin:)

Možda napravim i kalup za biznis :whistling:
Inače
- 102 tisuće
- brtva glave mijenjana :rolleyes:
- check engine svijetli :hm:
- klima, navigacija, ...
u svakom slučaju, ako riješim problem koji se pojavio, a da mi ne zgule kožu s leđa ja zadovoljan. Udoban, nije za trke, ali se i sa 1.4 motorićem može imati dobar ritam. Potrošnja otkada je kod mene prosjek ravno 7 litara po kompu (bila je 8,3 ali pošto je vožen po Rijeci i Zagrebu ne čudim se), iako su i kod mene dosta kratke relacije.
 

Alan Ford

New member
Skoro i da vozim. Registriram, tenkiram, održavam, kupujem parkirnu kartu i čekam da žena ode na godišnji da se i ja malo provozam :D
 

Alan Ford

New member
Nije već Made in China, bila je u autu.
Morao sam staviti Naviplayer jer su mi ju sj...:mad: majstori. Bar tako mislim.
Uglavnom ima sve živo, navigacija, BT, DVB-T, DVD, čitač kartica, USB.., i sve je šljakalo, sve dok nije bio kod majstora na popravku - ubrzo nakon što sam ga uzeo. Dođem po auto, upsss ispraznili smo akumulator - do campera, jedva je lampice upalio, ništa strašno, i spoji akumulator na aparat za varenje (je ima tu mogućnost), auto upali i od tada ne radi USB, čitač kartica, priključak za Ipod i ne vrti CD/DVD, t.j. sve što traži napon od 3 i 5 V. :gaah: Probao sam na USB-u i čitaču katrica - da signal da je spojen ali ne da povrat napona od 5 v da očita. Mislim da je jedna gretz dioda spaljena na ploči, ali nakako da se toga uhvatim, pošto mi ovo Naviplayer šljaka OK, navigacija radi (IGO9), radio šljaka. Kad budem dobre volje i smirenih živaca možda to riješim. Majstoru sam htio potrgati koljena :whistling: ono slučajno, pa kud ćeš koljenom na moju bejzbol palicu, ali moram čuvati posao. Sad sam se ohladio i oprostio :angel:, skoro.
 

Kizokc

Active member
Dobar je, ali nemoj to lijepiti na bok jer se s helikoptera vidi da nije VTS. pa s tom naljepnicom sa strane samo bude bezveze izgledalo.
 

Alan Ford

New member
Boja je ista, zadnji spojler imam, još par sitnica :grin: i cca 2000 eurića ( žena bi napravila gulaš od mene da toliko love stavim na auto).
Alu felge idu gore definitivno, kad skupim novce :cool:
 

ZlatkoC4

Well-known member
Boja je ista, zadnji spojler imam, još par sitnica :grin: i cca 2000 eurića ( žena bi napravila gulaš od mene da toliko love stavim na auto).
Alu felge idu gore definitivno, kad skupim novce :cool:
Svejedno bute žena u gulaš il paprikaš. :grin:
Ja stvarno neznam gdje bih s tim autom mogao iči, kako preči ležeče pajkane, prekrasne Hrvatske ceste itd.:D
 

Kizokc

Active member
Super je, ali po mom skromnom mišljenju premale felge, predebele gume .. ali ni ne izgleda loše i tako.. bolje nego celicne :whistling:
 

Krky

Lakerski profesionalac
je.. slažem se.. ti točkovi su od AX-a..
njemu bi 18 cola leglo ko britva :D
i gume 225/45/18 a koštaju ko i 15 cola..
 

Krky

Lakerski profesionalac
:D:D AX-15X6.5J.. Saxo i C1-16X6.5J.. C2 i C3-17X7J.. C4-18X7.5J.. C5-19X8J. :D:cool:
ako je od toga koji col više, ne smeta, samo ne manji :D
 

Alan Ford

New member
Dečki imate pravo i u potpunosti se slažem :palac-gore: (rado bi bacio 16 ili 17 colke) ali su za sada novci presudili (sram me reći koliko - skoro badave) i što sam felge našao doslovno u susjedstvu. Enzo cup 715, 7 x 15 cola, ET 25. Èovjek ih imao na Audiju, jedva ga uvjerio da mi pašu. Gume standardne 195/65-15.
A pod dva, kud ću na jadnička od 88 ks neke široke gume i veće felge. Mislio sam, ako možda nalete neke 205/60-15 gume da njih nabacim na ove felge, ali za sada, kako je.
A moram i da mislim na lampicu (check engine) - bio na dijagnostici - starenje katalizatora tako da mi prije tehničkog ne gine ili drugi katalizator ili skidanje i pranje ovog u vešmašini - vidio na youtube :grin:
 

ZlatkoC4

Well-known member
Pozdrav svima. Danas bacio glanc a nedavno i felgice, pa da bacim koju sliku
Dobro to izgleda 18" bu bilo previše i brojo bih svaku košicu na sebi.
max 17" a 16 bih bile umjerene i udobne.
A ni ovako nije loše,, felne se uvik mogu prominiti kad se bude imalo:palacgore:

A bolje ti i ovako nego vidi našeg Krkya ide na tehnički i skida 17" sa auta, žaruljice i dr.:grin: Baš se pitam zašto:D
 
Na vrh