C4 by zgveki

zgveki

New member
e pozz evo da tu otvorim temu sve sto sam radio na autu..... Kupio sam auto prije god dana.... Auto je imao 102 tisuce bio je malo IZGREBAn bok vozila ga je zenska osoba al ok to su *STRUCNO* kakti slozili al nisu jel se sve vidi.... Promjenjen je zupcasti remen napravljen servis itd sitnice . Nakon nekog vremena zatamnio sam stakla i kupio 17 cola 215/50/17 felge ORGINAL sa c4 picasso jel 15 cola mu nikako ne stoji rupe medu kotacima su ogromne.... ostavio sam zimske gume na njima .Unutrasnjost mu je preeee crna pa sam odlucio neke sitnice obljepit folijom ali sam sazno za decka koji radi sa water transfer printing pa sam odlucio rade to da malo ubijem tu unutrasnjost , na haubi prednjoj je stavljen amortizer za automatsko dizanje i skinuta orginal stangica . Posto auto koristim i u poslovne svrhe premalo ima mjesta u gepeku pa sam kupio i thule box spirit carbon edition i nosace thule hmmmm i to je za sad to e da i maglenke su naknadno ugradene i nezz kako da prorade jer auto ima svu struju za njih u orginalu ali ocito nes fali jel relej ili moram na komp da mi ih ukljuce nezz ako netko zna bio bih mu zahvalan na odgovoru ! :cool:

U planu mi je stavit nove diskove i plocice moze i preporuka koje.....
Kupit nove dimezije guma ljetnih jel sam upisao u knjizicu 205/50/17
Stavit xcarlink usb u auto na orginal radio necu nikakav zamjenski i to je to za sad ;) po motoru necu prckat jer nema smisla 1.4 16V....

E i stavio bi spojler od loeba pa ako neko prodaje il zna nekog nek se javi :thinking:
SLIKICE su u GARAZI
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Napravil si sve šta bi ja više manje napravio. A i skoro na sva pitanja koja sam pripremio si odgovorio.

Za ove maglenke sam već napisao da pretpostavljam da ih treba samo preko kompa osposobit... ako neko zna bolje nek se javi.

Felge su prelijepe, sjele autu ko buddali šamar, al te niti neću pitat cijenu, niti ništa drugo jer 17ice na moj auto nebu išle (C3). Možda jedino kad bi postojale 16ice ali sumnjam.

Drugu stvar šta me zanimala je bila unutrašnjost... čim si prije bio napisao da nisu folije pomislio sam na WTP ali nisam do sad čuo da netko to kod nas radi, relativno je nepoznato. Pa ako imaš volje, slobodno se raspiši oko toga, tko, što, gdje i koliko? :D I kako ti se čini da će izdržat grebanje, barem ovo na vratima??

Treća stvar koja me interesirala su stakla... napisao si da su zatamnjena, pa sam zbog one slike di vire noge iz gepeka pomislio da si to napravio u vlastitoj režiji? Jel to moguće?
I ja bi si piknuo folije na stakla, al pitaju po 1200 kuna a to mi je too much, da ne kažem bezobrazno.
Ako si sam stavljao daj napiši iskustva... ja sam jednom za vježbu uzeo neke jeftine folije u Metrou, na ravnim staklim je ispalo ok, al gepek nikako ba sam bacio... a i bile ružne boje, neka smeđa.
A ako i nisi sam to riješio, opet možeš napisat gdje i za koliko ako ti se da :D

Spomenuo si i ovaj xcarlink, al te s tim neću zamarat dok ne vidim dal će meni profunkcionirat ova primitivna ''kabel u radio'' funkcija.

Živio :whistling:
 

zgveki

New member
evo ovako WTP i ja sam trazio i trazio dok nisam naletio na frenda koji mi je reko za tog decka . bio sam skeptican prema tome hoce se ruliti ili ne ali ispalo je da nece . Posao je napravljen po mojim ocekivanjima super plastike se ne rule zato sto su i prelakirane 2 puta sa bezbojnim i osusene u komori tako da nema grebanja vjerovatno kad bi sa kljucem il necim ostrim da bi ih ostetio ko i sve orginal al ovak nema sanse . Ako te zanima mogu ti poslat broj decko radi u vusu :grin::grin: Sto se tice stakla radio sam sam sa frendom al sam kupio skupu foliju i iskreno vise nikad nebi sam to radio jer je tolko za:cenzura::cenzura::cenzura:... s tim da je koma ima par mjehurica di mi je uslo al se vidi na jaaako blizu ovak ne tesko je s tim ak nisi profi al opet ja zadovoljan . Za taj xcar link nez jos kad nabavim javim ti kak je proslo i dal ce radit :grin::grin:
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Za WTP mi neki info obavezno daj, možeš tu ili privat, kako hoćeš ;) Izgleda odlično.

Za folije se nadam da ako kupim kvalitetnije, da će ići lakše. U biti ja sam problema imao samo kod zakrivljenih dijelova (zadnje staklo C3), jer se folija nije baš htijela prilagoditi staklu, čak ni sa fenom... al me izašla možda 40 kuna.
Nek mi ovako ispadne ko tebi, ja zadovoljan... pretpostavljam da ti se nikakve greške ne vide ako se baš ne zagledaš.
Inače ekipa zna po onim grafitnim točkicama prvo neku traku stavit, pa preko toga foliju, jer se tu kao najviše zrak skuplja. :grin:
 

zgveki

New member
evo ga decko ti se zove toni iz zagreba je zivi kod dubrave mozes rec da ti je vedran dao broj sa foruma i da si vidio u c4

0953905834

btw sve slaze i felge ma sve sve.....

sto se tice stakla kvalitetnija folija se da bolje pregibat sam sajbe moraju bit jaaaaaako ciste da ne ude prasine i ja sam dao 500kn za foliju ;)
 

zgveki

New member
:confused::confused: ne kuzim foru.......

nas kak se kaze SILA BOGA NE MOLI !



Sad je veća. ;) Sviđaju mi se felge.
ok su al se meni ne sviđa dimenzija guma nikako mu ne stoji uskoro ce ic 225/45/17............jel sam našo jeftinije nego 205/45........

215/50 nisu dobro sjele ne na taj auto na c4 picassu još ok izgledaju
 
Na vrh