C4 by NightSTALKER93

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
To je to onda, sad jedan dan do Pevexa. Sa običnim alkoholom (možda rakijom...) malo očistiti površinu i max po dužini razvući tu masu. Moram i odvodne kanale pogledati. Lišća, fala lepa, kak je krenula jesen ima i nakupi se.
Ma kriminal...al skužio sam i po toj izloaciji, kaj je ko tepih u motornom prostoru da je sve lošija i prek zime izgleda ko da je unutra sol bacalo i sve...
Sitroen :D

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Rakijom za masažu, ta cisti kako treba a i lepo ce ti mirisati auto :D. Krep traku stavis pa onda razvuces liniju, da bude izjednačeno i lepo.

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Brijem da sutra napokon napadam sa Sikom...prije zime. To sam zaboravil za vikend napravit pas masters.

Ali ako ništa drugo, oduševljen sam što sam napokon zamijenio vozački airbag prošli četvrtak :) Brzo i bezbolno. Došao ujutro u Emil Frey na Kovinsku, ostavio auto cca pola sata, zamijenili i vozi dalje. Ali najviše sam oduševljen jer sam još prije valjda 5 godina, zahrdao noktom po sredini volana, ta guma/plastika ispod koje je airbag i truba, i sad je novo i nema više crte, OCD zadovoljen :)

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
[QUOTE="NightSTALKER93, post: 227637, member: 1981"
…oduševljen sam što sam napokon zamijenio vozački airbag prošli četvrtak :) Brzo i bezbolno.
Ali najviše sam oduševljen jer sam još prije valjda 5 godina, zahrdao noktom po sredini volana, ta guma/plastika ispod koje je airbag i truba, i sad je novo i nema više crte, OCD zadovoljen :)
Ja još nisam došao na red…
S airbagom mijenjaju i tu gornju plastiku/poklopac na volanu?
[/QUOTE]

Posljednje uređivanje:

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Ma nikakav red...zvao sam valjda 4 puta CiB Commerce VG, i svaki put, joj nemamo na stanju, pa ovo pa ono...nazvao Emil Frey na Kovinskoj, rekao situaciju, samo su mi rekli, ne treba termin, dođite, preporuka ujutro, prvoga u garažu i to je to.
Meni jesu, odmah sam skužio da nemam tu crtu više :)

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Meni jesu, odmah sam skužio da nemam tu crtu više :)
Sad mi je jasno zašto su se neki na FB sa DS5 UK grupe žalili da im se nakon zamjene AirBaga auto vratio s Citroenovim logom na volanu!

Zanimljivo; kad oni mailom dobiju obavijest o potrebi zamjene AirBaga tamo piše “immediately stop driving” i od ovl. dobiju zamjensko vozilo!

Kod nas se to očito shvaća opušteno…
Priceless!
😎

Na vrh