Najvjerojatnije.pogresne opruge
zašto blokirana ? a da nisu možda iscureli ? auto postaje mekši , na neravninama poskakuje , u krivinama se više naginje ... kao da je wartburg .Teško da ima dva blokirana amortizera. A i da ima, prije bi otvorio temu da mu je auto ultra neudoban, nego da se čini previsokim.
Četiri metra lima i pet meteri dimawartburg
Jer kaže da mu je prednji kraj 2 centimetra viši nego što bi trebao biti.zašto blokirana
i upravo zbog toga sumnjam na amortizere ..... oslabili su pa opruga digne auto višlje nego je normalnoČetiri metra lima i pet meteri dima
Jer kaže da mu je prednji kraj 2 centimetra viši nego što bi trebao biti.
zaboravio si kako ide cela rečenica ? Wartburg limuzina , paklena mašina ... 4 metra lima ,5 meteri dimaČetiri metra lima i pet meteri dima
Jer kaže da mu je prednji kraj 2 centimetra viši nego što bi trebao biti.
Zar ne bi trebalo biti obrnuto j mu, da spusta auto ako amortizwri ne valjajui upravo zbog toga sumnjam na amortizere ..... oslabili su pa opruga digne auto višlje nego je normalno
Opruga diktira visinu auta, ne amortizer. Osim ako se radi o prekratkim amortizerima koji su top-outani (izvučeni do kraja) pa je auto niži nego što bi trebao biti. Ali amortizeri mogu podići auto samo ako su loši i ako su zapeli u izvučenom položaju.oslabili su pa opruga digne auto višlje nego je normalno
Meni je ovo top,ja bih digao i zadnji kraj jos maloO ovome se radi
Ma ne valja, guma uopste nije simetricna sa blatobranom naprijed, kao sto je nazadMeni je ovo top,ja bih digao i zadnji kraj jos malo
a što misliš zbog čega ?Ma ne valja, guma uopste nije simetricna sa blatobranom naprijed, kao sto je nazad
Hahaha da znam ne bih pitao ovdje, pokusavam naci rjesenjea što misliš zbog čega ?
To teHahaha da znam ne bih pitao ovdje, pokusavam naci rjesenje
Ma znam, ne bi da gruvam lovu napamet, zato sam i pitao za savjetTo tesir.Oliver retorički pita, on kaže da je problem amortizer