U kupnji sam novoga auta i u uži izbor mi je ušao C4 1.6 e-HDI Medveščak+. Zanima me koliko se gubi po visini s panoramskim krovom i koliko je izraženo to kvrckanje jer sam alergičan na cvrčke u kabini. :grin: Da li se cijeli sustav doima čvrsto i trajno?Panorama krov je skroz kul, baš prosvijetli unutrašnjosti. Na žalost, zvijezde videl kroz njega još uvijek poradi vremena vidio nisam.![]()
E da, i ponekad se čuje na rupama i onim sitnim ležečima da radi, onak kao da kvrcne. Imao prije kabrija, on je pak cijeli kvrcao prilikom prelaska preko neravnina i u zavojima, ovaj tu i tam, mene ne smeta jer znam da nemre bez toga.
izbor ti je dobarU kupnji sam novoga auta i u uži izbor mi je ušao C4 1.6 e-HDI Medveščak+
Može pojašnjenje zašto? Što nije da svi motori e-HDi 115 Airdream BMP6 / BVM6 i e-THP 130 BVM6 sadrže sustav Stop & Start, neovisno o opremi?izbor ti je dobaralac-gore:
Žao mi je samo što sa medveščakom ne daju motor hdi 115 bez stop-start sistema.
inače je motor super.
Krivo sam se izrazio.Može pojašnjenje zašto? Što nije da svi motori e-HDi 115 Airdream BMP6 / BVM6 i e-THP 130 BVM6 sadrže sustav Stop & Start, neovisno o opremi?
Vidiš, nisam znao da kod nas više nema 2.0 hdi-a u ponudi... Kad su to povukli i zašto?Jer ti nemaš izbora imaš motor 90 i 115 i to je to. Govorim o dizelima, dok u nekim vani zemljama nude i druge motore. npr u Njemačkoj je to C4 HDi 150 Exclusive