C4, 1.4 VTi, by Cutac

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dobre gume, meni voznije/preciznije od CCa.
Jedino će pitati rotiranje ako ga ti budeš uzimao u ruke

Cutac

Prèkaroš
Ma lako za preciznost. Za mojih 400 km mjesečno Sisak-Zagreb ili 60 mjesečno po Zagrebu, prije će ostariti, nego se potrošiti.
Pretpostavljam da će on biti u gradu, a Škoda između gradova radi manje potrošnje i matrix farova. Ili obratno, tko zna, meni svejedno.

Cutac

Prèkaroš
Iskreno, nekad mi to padne na pamet, ali ona je najbolja srebrna :D

Ali s obzirom na to što gledam da uzmem (znam, ogromne razlike), možda će i u tom dijelu garaže biti farbe...

1786987524235.png

1786987549797.png

Cutac

Prèkaroš
Ufff... daj prvog, sa bojama od drugog i ja zadovoljan.
Uf, meni je XJR 1300 top u ovoj plavo bijeloj, ali ima i za tebe onda nešto :D
1787422975778.png
ta cbrka ti ima prednji kotač 16
Neka, ima S21 još na prodaju i nisu skupe :D
a ova 🙃prijatelj ima ali ono leti bas leti
Što je najbolje, ne volim RR motore, ali želim neki iz 90-ih sa ovim kričavim grafikama.

Iako, počeo sam s druge strane razmišljati da bih uzeo nešto s 2 cilindra, ali ili BMW ili Guzzi jer su uzdužno postavljeni, radilica zakreće cijeli motocikl. MG su svi slabi, a BMW-i su čobanski...

Nego, c4 je dobio novo ulje u servu, tak da je sad mehanički u pravilu spreman za sve!
Moram nabaviti nove čepove za alu felge, sad su rupe u sredini, jer su na njegovima sve kopče popucale. Nemam pojma koliko to može danas koštati.

Scorpyo

Well-known member
... Moram nabaviti nove čepove za alu felge, sad su rupe u sredini, jer su na njegovima sve kopče popucale. Nemam pojma koliko to može danas koštati.
Kad je meni popucao prvi otišao sam na sajmište i za cijenu jednoga u ovlaštenom kupio 4 komada.

Svi su imali malo oštečenje na rubu gdje je bio guran šarafinciger prilikom "demontaže", ali za te novce se ni ne može dobiti savršeno stanje.

Cutac

Prèkaroš
Ima i reljefnih, treba videti samo promer rupe
https://share.temu.com/D3g5rkmzQ5B
https://share.temu.com/6phmsRpA4HB
Ali su iz komada, a nema crvenih, kao što su moji.

Kad je meni popucao prvi otišao sam na sajmište i za cijenu jednoga u ovlaštenom kupio 4 komada.

Svi su imali malo oštečenje na rubu gdje je bio guran šarafinciger prilikom "demontaže", ali za te novce se ni ne može dobiti savršeno stanje.
E dobra ideja, Hrelić! Bilo koja boja, ubacim crvenu sredinu jer je na klik.
To moram nedjelju ujutro ići?

Cutac

Prèkaroš
222 eura ulje i filter ulja.
Bog te **** dragi, da te ****. Aaa, smučilo mi se kad sam vidio ponudu.

****la me garancija i novi auto. Za te pare na ovim drugim vozilima ulje promijenim 4 puta ****te...

Cutac

Prèkaroš
Tak mi i treba kad ga hvalim. Majka zove, upalio check engine, dovezla se normalno do parkinga, tamo je krenuo tresti. CE svijetli, ventilator puše, trese kad se upali. Nakon 45 min stajanja je presao tresti. E sad, nadam se da je bobina, to im je slaba točka, u kombinaciji sa kišom. Ako je senzor bregaste, ajde, 20 eura. Ako je senzor faze, 140 krvokletih eura. E ak je to, dobit će neki sa otpada, iako im to nije boljka.

Najveći problem? Ne mogu ga pogledati još tjedan dana, a za tjedana dana ističe rega. 🥳🥳

Jebem ti boga.

dinko1981

Well-known member
Meni su nedavo u kratkom ruku riknuli klapna usisa i lambda prije kata... bobine sam preventivo promjenio sve 4 kad je prva riknula

Na vrh