C3 Testovi i recenzije

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Gledao cjenik za 208, pa bacio detaljnije i na C3...

U osnovnoj opremi NEMA klime (od 90tkn). Dakle puhanje toplo/hladno na razini Jugića i starije ekipe. U srednjoj tek ručna.
NITI U JEDNOJ serijskoj opremi nema podizače zadnjih stakala.
Sve to na +20g staroj platformi.

Možda nekome i nisu novosti, ali nisam išao za time do sada.. kakva prevara od auta :stovanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Puno bolje :palac-gore: Ali i dalje jako loše.

PS
Prerano sam se digao danas, pa mi je do kenjanja. No možda je tu i najbezbolnije :D

Posljednje uređivanje:

Milosh

Test
Meni je nezamislivo da se danas uopšte nudi auto bez klime! Ne bi me to toliko čudilo da se radi o nekom entry modelu Dacie ili Geely-a, ali PSA, to mi je nezamislivo.

Prije godinu dana sam kod kolege u Dacii Logan vidio da na tabli nema dvije lampice za žmigavce već jednu (sa dvije strelice) kao što je bilo kod Stojadina. A auto maltene novo. Pa jbt, to mi je stvarno nesvarljivo.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Meni je nezamislivo da se danas uopšte nudi auto bez klime!
Pa upravo to. Makar su meni i kurble za prozore ludost u 21. stoljeću.
Da ih bar rade kod nekada, metalne kromirane, pa da liče na nešto...

Slaven04

New member
Pozdrav svim clanovima nadam se da sam pogodio gde da pitam vezano za c3,clan porodice je dobio sluzbeni auto Citroen c3 pre mozda nekih godinu ipo dana 82ks je benzinac,ja vozim Renault Scenic 3 1.6 benzinac 110ks koji kako se secam kad sam vozio neke stvari na reciklazu ima skoro ravno 1400kg,"problem" je u tome sto ovaj citroen ima i mozda bolje performanse od scenica mada tu su negde,pricam za gradsku voznju,citam na internetu da je masa praznog ovog citroena oko 1000kg,da li neko ima tacan podatak za tezinu vozila,trenutno nemam uslova da ga izmerim,drugi problem je sto ovaj citroen na autoputu mnogo lako pocne da gubi brzinu na uzbrdicama po autoputu,vec na 130 dusu nema kad vidi uzbrdicu,auto je inace veoma komforan,lako se sa njim ode na letovanje,kocnica fabricki radi solidno agresivno a kvacilo je visoko kao na mom scenicu sa 210tkm,ovo su neki moji utisci i pitanja pa bih ocekivao da neko iskusan odgovori.

Slaven04

New member
Izvinjavam se na to sam zaboravio,nisam troll naravno samo sam znatizeljan,napravio sam gresku i sad ce uobrazeni donatori da me ganjaju,kme kme kme... Da li je jos neko vozio ovaj isti auto pa moze da prenese iskustva?

Milosh

Test
I ti od 1.2 troklipca sa 82 KS očekuješ da na 130 km/h ide uzbrdo? Meni su 1.6 dizeli sa 90 KS i duplo više momenta na 130 km/h na uzbrdici gubili brzinu, ako ima u njima 2+ osobe i ako radi klima. Drugim riječima, ili nas zezaš ili daleko previše očekuješ.

Na vrh