C3 shine pure tech 82

Cappy

New member
Konacno je dosao dan kad su me nazvali iz auto kuce i rekli mi da dodem po auto. C3 je narucen 24.04.2018. a preuzimanje je bilo 30.06.2018. Ta dva mjeseca trajala su dvije godine :( al vele tko ceka taj doceka :grin:

Znaci radi se o citroenu C3 kojeg u kojem kuca 1.2 litreni benzinski motorcic za 82 KS i tri cilindra :cool: oprema u C3 je shine.

evo da krenem malo detaljnije... prije C3 vozio sam peugeota 207 i kad sam sjeo u ovo cudo preporodio sam se. C3 je spejsšatl za 207icu ;)
Do sad sam napravio nekih 200 km i nisam ga previse stiskao, tak da ne znam kak se ponasa i kak i kolko ide ali nit ne ocekujem da leti jer sa 82 KS nece postat race car :) on ce ostat mali C3 robusnog i nabitog izgleda koji pokusava postati SUV :weeabooface:

Na cesti se ponasa odlicno, mislim da cak malo bolje od 207ice malo se vise naginje u zavojima al i dalje iza sebe ostavalja neki dojam povjerenja i sigurnosti. Imam neki osjecaj da je C3 malo zivlji. na ovih 200 km koje sam napravio popio je 6.5 litara na 100 km sa ukljucenom klimom kaj i nije tak lose jer mi je 207 znao popit i duplo vise. C3 je jako udoban i grabe se skoro pa i ne osjete. cak i osjecaj za volanom nije tak los. Jedino kaj mi je na pocetku bilo malo cudno je taj zvuk motora koji je drugaciji zvog ta 3 cilindra koje ima ali brzo se covijek navikne. Ja sam u ovih 200 km pre zadovoljan. Vise o tome mogu napisati za kojih 500, 1000 km kad se malo bolje upoznamo.

kaj se unutrasnjosti tice tu se desiala jedna velika ljubav :wub: ima automatska svjetla, automatske brisace, tempomat, limitator brzine, komande na volanu, bluetooth, cak i apple car play radi tak da i navigaciju imam, parking senzore, automatsku klimu koja hladi ko blesava, veliki display na kojem svaki dan nadem nekaj novog,...recimo danas sam wifi nasao, jos ne znam cemu sluzi al eto... ima ga... ne znam, autic ima svasta nesto s cim se ja do sad nisam susreo i ovo mi je cudo. Ima sustav za pomoc pri kretanju u uzbrdici i neku kameru za snimanje znakova pa mi na putnom racunalu pise kolko je ogranicenje, ima neki senzor kad netko izpred mene zakoci ili mi pjesak izleti, tad bi moj C3 trebao zakocit.

S tim dizajnom, sa brdo kombinacija boja i tom tehnologijom koju pruza vidi se da pokusavaju prisvojit mlađu populaciju i ak se mene pita definitivno su uspjeli.. gledam malo ljude kad se vozim, dosta njih se okrece i gleda auto... valjda im se svida :D

sve u svemu ja sam pre zadovoljan kaj se tice ulozeno dobiveno jer auto je pun pogodak, evo ak nekaj nisam napiso slobodno pitate :)












https://ibb.co/kfZubd
https://ibb.co/nM3WNJ
https://ibb.co/kb1khJ
https://ibb.co/fjjhUy
https://ibb.co/eFFNUy
https://ibb.co/cCtbpy
https://ibb.co/i4jhUy
https://ibb.co/cr7Ebd
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Prvi na forumu sa nekim autonomnim featureom?
Na šta misliš, city brake? Nije li on sad obvezan na svim novim autima? Mislim da je...

Èestitke na autiću, krasan je :wub: ...i pohvala na opremi, danas su rijetkost dobro opremljeni auti u toj klasi ;)

Nego, jel se meni čini ili je antifriz crn? :D
 
Na vrh