C3 Red Block

1587 VTS

New member
A štel bi jednog "dimka",a ?? :D:D
Nemam ja nista protiv diesela, dapace, meni samo diesel i sport ne staje u istu recenicu, a C3 je sve samo ne sport, tako da.. Osobno bi mi samo taj motor dosao u obzir za C3. Solidno ide, a po gradu tesko prelazi 6l, sta mi treba bolje? :)
 

deda

New member
Jesi bio kad na utrkama WTCCa ,Seati dizli idu ko mutavi,niš ih ne ćuješ,osim škripanja guma, a ostali benzinci urlaju ko lavovi,a dizlo ih samo u tišini prošiša.
Benzinci su u svim mogućim varijantama došli do kraja razvoja,a dizelima još puno toga predstoji,već su sada konkurentniji od benzinaca,a tek što će bit.
Jedina prednost benzina je što još uvijek podnosi lakše temperaturne razlike bolje od dizela i ima fantastićan zvuk,dok dizela to još uvijek mući,a i tih je,bolje iskorištenje uloženog goriva,jaći i kontinuiraniji moment,puno manja potrošnja, a snaga poćinje takoreć iz nule odnosno pri niskim okretajima.Dugo sam se opirao dizelima,ali ipak treba biti realan i ćinjenicama pogledati u oči.Ove male nafrljene jurilice benzinaca i dizela nisu mjerilo uporedbe,to su igračke,takvi su auti beskorisni,osim za kratkotrajan užitak,pravi dizeli i benzinci su kubikaža ,a tu dizel ima daleku prednost.
 
Na vrh