Nemojte da vas ja vidim kod gardena hahaTebe sam vido par puta u gradu i na parkingu od gardena.
Nemojte da vas ja vidim kod gardena hahaTebe sam vido par puta u gradu i na parkingu od gardena.
Još boljeto sam bio ja :grin: , ali ja tebe bas i nisam primjetioinace skuzim svaki c2 u blizini
razmisljao sam o tome ali svejedno bi me dim odao
tako da bi radje isao na 17"![]()
tako da bi radje isao na 17"![]()
VTR mi nikad nije sjeo, to je auto za invalide, mjenjac je horor, a i na samu pomisao na automatik i nedostatak trece pedale u sportskom autu pada mi mrak na oci. Ovaj GT je u svakom slucaju bolja varijanta sta se mjenjaca tice.
Mene u Dubrava?! jedino ako su mi ga ukrali :grin:
Ja sam svog VTR-a kupio od dedice, koji je, hmmm, imao invalidske naljepnice :wtf:
Tonka super ti je auto, baš se izdvaja, onak, bling-bling =))) i danas ujutro ga vidjeh na parkingu u dubrava dok sam se pješke vraćo od mehaničar =)
vaaaaa ak su dva takva, onda ispravak od netočnog navod: auto ti se baš ne izdvajaMene u Dubrava?! jedino ako su mi ga ukrali :grin:
vaaaaa ak su dva takva, onda ispravak od netočnog navod: auto ti se baš ne izdvaja
ali je bling-bling
mogu ti samo rec kaj sam vidio :grin:buš vidio kad felgice stavim... i nemaju dva vaka
![]()
samo oprezno, preporucam da pridjes toj osobi s ledja... i trebat ces puno strpljenja da docekas tu osobu da je sama... mi iz dubrave smo ti uvijek u čoporima :grin:može, da znam kog ću ubit za kopiranje![]()
ok, tvoj sprovod :grin::grin::grin:imam ljude u dubrava,nema da brineš![]()
Ne, nisam ja ko drugito znači da te se moram bojati ili?![]()