C- Elysee - opoziv rashladni sistem

scaramush

New member
Pred neki tjedan dobio pismo opoziva za C- Elysee 2019, 12 mjesec 1.5HDi
Molimo obratite se u ovlašteni bla, bla... da bi provjerili ugradnju i zamjenili dijelove rashladnog sistema, crijeva za vodu, ožičenja i senzora za mjerenje temperature.
Nakon dogovora termina otišao obaviti to jer navedeno radnje su jako bitne i mogu potrajati nekih 2 do 3 sata.
U servisu iznenađenje: upeljali auto, skinuli kućište filtera zraka i na donjem dijelu potrgali nogice sa cvikcangama, sve to bubnuli nazad u nekih 15- 20 minuta.
Kažu standardna opcija je to za riješiti... Jako zanimljivo riješavanja problema nestručne ugradnje. Pitam dečke koji rade vele nikome ništa ne mijenjaju samo tako otkinu nogice na kućištu i to je kao riješenje problema.
Ima li još netko ovakvih bisernih opozivnih problema ili to samo u hrvatistanu rade?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
O majke ti mile... ne, bome ne. Ovako nešto nisam doživio, komedija. Jel smetaju te nogice čemu, ima kakvo crevo blizu? Možda se nešto može trljati o to pa puknuti... nema mi logike
 

scaramush

New member
Reklama nije neka.
Vele citroen kampanja GZY... Po običaju niko ništa ne zna i sve im je normalno.
Ja bar znam što su radili, većina nema blage veze i auto im stoji po 2 sata u servisu dok se taj servisni zahvat ne obavi.
Da ispod toga filtera je previsoko montiran nosač kroz koji ide crijevo i malo dalje vodilica za žice i kablove po kojima su ta rebra kućišta filtera zraka jašila. Ako me mehaničar nije slagao većini to na ovoj seriji pojede i propiša na nekih 40000- 60000km ako se ne "sanira" na odgovarajući način.
 
Na vrh