vlado cakar
New member
Pozdrav svim Citroenasima !
Veliki sam ljubitelj Citroenovih auta sa hidraulikom. Kao dokaz toga kupio sam pre godinuipo Citroen bx 1.6 top,monopoint,1992 god. Od tog trenutka ne mogu bez Francuza
Sada Posedujem od pre mesec dana XM 2,5 turbo dizel,1995 god.(Januar). Citao sam mnogo foruma kako -gde sam nalazio o ovim autima, i potrebno mi je vise dobrih saveta i misljenja o vezi mog XM. Kao prvo dali na svim modelima XM (ukljujuci i mog) ili samo na nekima (posebnim) funkcionise desni displej bordkompjutera koi daje informacije-vremena i temperature(toga imam)plus prosecnu potrosnju,prosecnu brzinu,momentalnu potrosnju, kolko km. do benziske pompe.. Ako imam kod mog modela kako da aktiviram te parametre?
I drugo levi displej informativni, koji je sa napisanim informacijama ne formira reci samo svete nekoliko svetlecih-piksela(ne znam dali tacno sam se izrazio) a oseca se da prima razne informacija od senzora i kompjutera menja se oblik te svetlece forme ali nista se ne cita. Nadam se da cu dobiti prave informacije od Vasih cijenjenih i dobrih poznavalaca Xm.
Veliki sam ljubitelj Citroenovih auta sa hidraulikom. Kao dokaz toga kupio sam pre godinuipo Citroen bx 1.6 top,monopoint,1992 god. Od tog trenutka ne mogu bez Francuza