jučer sam morao hitno obaviti nešto za što je bila potrebna žestoka vožnja autocestom
prosjek potrošnje 7,0 litara
mislim da mi je otišla baterija u daljniskom ključu - naime, ne radi kad je jako hladno, kad je iznad 5 stupnjeva radi....moram riješiti taj preklopni ključ, još to nisam riješio - nisam zamijenio kučište.
mislim da je kilometraža 105.850 km
gume kleber krisalp 3 su mi se pokazale ok, jučer je na dijelovima puta bilo i minus 6 ali su letile autocestom....zanimljivo je kako auto lako održava visoku brzinu...npr kad se vrti preko 3.300 okretaja na 150 kmh....nemam osjećaj da se muči....jedino mene muči buka vjetra
prednost dizela je....ako želiš štediti autocestom u ovom autu prođeš s 5,5, litara ali si jako spor....ako te baš briga za potrošnju i voziš brzo ali ne riskiraš kaznu....biti će 7-7,5 litara... za auto visine cca 180 cm, koji je težak 1.400 kg, meni je to dobar rezultat
za cca 9.000 km ćemo mijenati ulje/filter ulja, filter zraka, filter klime i prednje diskove/prednje pakne
da mi lova pada s neba
da mogu birati auto
garantiram da bi berlingo ponovno bio u užem izboru........jedino što ovakav košta po konfiguratoru (koji za berlingo ne radi) cca 144.000 kn.......puno je to
btw zaboravih......možda ću ubrzo na kraći put, i čini mi se da ću ići berlingom, a ne autom koji košta 2x više koji iako naravno nije moj imam prilike voziti (renomirana marka, poželjan model, svi te vole kad te u njemu vide...ali ja više volim berlingo:wub