Battery Charging Failure- HDI 110

gužva

New member
Evo danas na 10 000km prvi problem, izbacio je poruku Battery Charging Failure, ne može se upaliti, i to nako što je cijelo jutro radio bez problema, večeras mrtav, ujutro ide u servis pa bumo vidjeli kaj je .

Ciki vts

New member
Alternator mozda? Jeb€s novi C4, samo neka sranja s njim.

Pokusaj upaliti preko kablova auto pa izmjeri dal ti punu aku, ako uopce upali..

gužva

New member
Ne reagira na kablove, nije Start-Stop, 110 HDI Seduction, radi sva struja osim stakala , retrovirora i ventilacije, čak pali i svjetla pri otključavanju.

gužva

New member
Evo dobio info iz servisa, pukao poklopac akumulatora koji regulira napon i dotok struje u akumulator, 3 dana u servisu dok stigne dio, Citroen HR su moroni samo takvi, trebam dobiti zamjenski auto i danas cijeli dan ništa, mislim da mi je ovo zadnje što je iz njihovog dućana izišlo prema meni.

gužva

New member
Evo sredili u Auto Luki, šljaka kak treba, dečki tam su odlični, ali Citroen HR su bože oslobodi. E da sad mi ne radi centralno na desnim prednjim vratima:cry::cry::cry:

dugokontov

New member
evo i meni je javio battery chrage failure... u cs u su mi rekli da su mjenjali gl. kompjuter i stavljali novi software...

danas, ni tjedan kasnije, opet
...

dugokontov

New member
a.. nisam ja majstor pa da se u to kuzim... uglavnom kao stavili su prvo novi software, pa opet niej htio upaliti, zatim su naručili kak ti "kompjutor" stavili novi, tjedan dana bio na servisu, sada ga vozio tjedan dana i opet počeo javljati grešku... prvo javlja grešku da ne moze otvoriti retrovizore.... i onda battery fault ili tako nešto

Dalibor

Dado Tornado
znači pokušali su popraviti ono što javlja da negdje nešto ne štima :confused:

LOL ROFL LOL ROFL

oprosti, tebi vjerojatno nije smiješno...

Ciki vts

New member
Jadni vlasnici C4 II... Stalno neka s*anja s njihovim autima...

Dugokontov, otidi u neki drugi servis i vidi sta ce tamo reci...

gužva

New member
a.. nisam ja majstor pa da se u to kuzim... uglavnom kao stavili su prvo novi software, pa opet niej htio upaliti, zatim su naručili kak ti "kompjutor" stavili novi, tjedan dana bio na servisu, sada ga vozio tjedan dana i opet počeo javljati grešku... prvo javlja grešku da ne moze otvoriti retrovizore.... i onda battery fault ili tako nešto
Meni sad sve radi ok, nisam ni pitao kaj su radili niti me zanima dok vozi, ali meni nije htio upaliti uopće kad se to pojavilo na displayu.

Marko

Well-known member
To ti kao da na starijim OS za računala dobiš onaj tzv. "blue screen of death"... hehehe
Treba formatirati glavo računalo vozila i nj memoriju i insalirati novi softver od recimo pekača za kruh ili gorenjove vešmašine one koja ima centrifugu na 1200 okre/min - onda bi sve trebalo raditi.

Ruku na srce i šalu na stranu, ta elektronika im služi za manipulacije i na taj način te imaju u šaci da stalno moraš dolaziti na raznorazne popravke (nevezano na bilo koji servis). Pa sad tu nekaj poprave dok s druge strane nekaj shjebu...

Na vrh