Da, mozda mi daju crveni kartonPreviše si ga nahvalio, ne sviđa mi se to. Pazi da ne budeš izbačen iz foruma :d
Moguce je da je do svjećica, ako ne bacaju iskru kako treba. Ja sam imao sličan problem, nove svjećice znaju dat osjetnu razliku. Ipak se moram slozit da nebi rekao da je, nema logike ako svjecice lose rade u pocetku (kretanje) da se popravi situacija :S Onda bi rekao prije da je u gorivu problem :SRI, nisu ti to svjecice, nema to bas nikakve veze s tim. To ti se slucajno tako poklopilo![]()
Ne znam, nisam jos bia u prilici provjerit al mogućnost postoji.Zamašnjak? Lamela pri kraju?
Od tri stvari zbog kojih može tresti kod starta u prvoj, sad mu je najvjerojatnije zamašnjak, jer kvačilo je novo. Treća stvar je nosač motora, ali ne vjerujem da je to.NAKON toga mi je poceo trzati kad krecem u prvoj , pa sta mu je sad, zaboga...
Na kraju je ovo bilo u pitanju. Reklamirala kvacilo, dali mi drugo i sad je ok. Jedino sto sam dva puta platila ruke, al hajd, bitno je da vise ne trese....Ne smi trest, reklamiraj kod koga je rađeno. Dešava se i da novo kvačilo ne valja.
Jesli li baš vidjela dok su skidali "staro" i stavili novo?dali mi drugo i sad je ok.
Pozdrav,Prije to nisam primjećivao, međutim zadnjih nekoliko dana prilikom kretanja auto mi se trzne, malo zatrese.
Primjer stojim na semaforu i kada ubacim u prvu i krenem auto se zatrese a dalje je sve OK.
Nikada to prije nisam primijetio nego zadnjih par dana.
To se ne dešava stalno nego povremeno.
U čemu bi mogao biti problem?
Auto ima 35.000 km.
Inače, žao mi je što se malo javljam na forum, ali nemam baš vremena trenutno![]()