Po nekima smo trenutno usred jedne od najvećih urota u povjesti, pa neka bude i tema za te teme, bar vremena imamo 
Ja ionako još nisam siguran tko je srušio blizance
Ameri, bar službena vlast, još uvijek nema pojma što se točno dešava i što napraviti. Moguće da će pretrpiti i najveću štetu, isto nevjerujem da imaju prste u ovome.
Stvarno se mučim naći ikoga tko je sposoban ovo napraviti i planski profitirati.
Ja ionako još nisam siguran tko je srušio blizance
Apsolutno se slažem. Od samog početaka mi šteka. Kineska početna reakcija sa cenzurom i hapšenjima je toliko instinktivna njihovom sistemu da nema šanse da je planirano. Do danas se puno toga restartalo kod njih, ali proizvodnja im i dalje masovno stoji jer nema potražnje iz svijeta. Oni sigurno nisu ''iza toga''.Meni se to isto ne čini realno. Organizirati urotu ovlikih razmjera zahtjevalo bi logistiku od stotinu tisuća ljudi, a šanse da netko od njih ne bi propjevao, zanemarive su.
Ameri, bar službena vlast, još uvijek nema pojma što se točno dešava i što napraviti. Moguće da će pretrpiti i najveću štetu, isto nevjerujem da imaju prste u ovome.
Stvarno se mučim naći ikoga tko je sposoban ovo napraviti i planski profitirati.