• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem Aktuator (izvršni član) za C4 Picasso

Spallato

Active member
Prodaje se aktuator, skinut sa vozila Citroen C4 Picasso 1.6 ehdi, 2011.godina.


U servisu je skinut i stavljen je novi, a nisu mi točno rekli koji dio je neispravan. Ne vjerujem da je sve na njemu neispravno, a njima se nije dalo ispitivati pa su zamijenili cijeli dio.


Jedino za što mogu garantirati da je 100% ispravno su posuda za ulje, hidraulično crijevo i cijev od ulja. Hidraulično crijevo (plaćeno 1500 kn) i cijev od ulja ( plaćena 500 kn) su zamijenjeni u 10. mjesecu prošle godine (u ovlaštenom servisu), a auto je od tada prošlo cca 5000 km.


Ako netko ima znanja, volje i vremena, za ispitati i utvrditi šta je točno otišlo, vjerujem da još nešto od svega može iskoristiti.

Slike ne znam staviti ali ih mogu poslati na zahtjev.


Cijena po dogovoru.


Kontakt: 0992464474
 
Na vrh