Nije li štos kod diesela (čisto fizika?) da je zimi zrak gušći, pa ga samim time više ulazi u cilindar, paljenje je jače, ima više snage, ali i veću potrošnju?više goriva - manje zraka
To je ta relacija, da. Na starom 2,0 HDi uopće nisam obraćao pažnju na to.Meni isto al 1.6hdi sa 4.3 ljetnoj skocila sad na 4.8.
Ne znam. Je li bih ga trebao imati?još ako nemaš ni donji poklopac motora .....
Manje zraka? Kako točno misliš?više goriva - manje zraka
Tako je kod motora sa unutarnjim izgaranjem. U hladnijem je zraku više kisika(on gori) i zato imaš više snage. Da, da bi omjer smjese ostao isti, trebalo bi za više zraka biti i više goriva, ali auto u auspuhu vidi kakva je smjesa i ponaša se prikladno i samim time sa hladnijim usisanim zrakom za iste performanse trošiš manje goriva. Vice versa, za istu količinu goriva imaš jaču eksploziju i više snage.kod diesela (čisto fizika?) da je zimi zrak gušći, pa ga samim time više ulazi u cilindar, paljenje je jače, ima više snage
Ne može odmoći. Povećava aerodinamiku i smanjuje količinu soli koja ide po motoru.Je li bih ga trebao imati?
On bi cijeli motoro odozdo trebao pokrivati? Meni ide samo naprijed oko 30 centimetara, više kao "spojler".Ne može odmoći. Povećava aerodinamiku i smanjuje količinu soli koja ide po motoru.
Da, ploča koja pokriva sve, a ima par rupa za odvodnju i/ili hlađenje(ali rijetko).On bi cijeli motoro odozdo trebao pokrivati? Meni ide samo naprijed oko 30 centimetara, više kao "spojler".
Nevjerovatno!nema ni insignia iz 2016. godine muaahahhahaha
Generalno je to OK. Potrošnja najmanje ima veze s motorom.Je li i diesel, kao benzinac, podložan većoj potrošnji zimi?
Primjetio sam da mi je skočio sa 6,1 po gradskoj potrošnji na 6,8. Nakon reseta ne pada ispod 7,0.
Ili to ili mi neka guma lagano pušta.