Šifra za uparivanje radija i telefona na Picassu II

elve

New member
Pozdrav za sve one koji imaju problem sa citroenom.Kada hocu da uparim kasetofon i telefon preko bluetooth trazi mi sifru,da li neko zna kako da rijesim problem ili da zna koja je sifra.:confused:

ZlatkoC4

Well-known member
Obićno se pišu 4 nule, i na radiju i na telefonu. Prvo nađes uređaj na radiju i onda ukucaš četiri nule zatim upišeš i na tel isto nule i trebo bi ti raditi.

ivocro

New member
Svejedno koja je, koju upises na prvom aparatu, moras i na drugom... Moze biti i 8347345483464634 - nema tvornicke...

ivocro

New member
@bjelivuk - puno toga je bilo izmjenjeno... cak i zadnja sajba... i uspio sam dobiti i novi okvir oko mjenjaca, plastiku (onaj stolic) na sicu i tako dalje...

...za sada sam na 60k km, i zadnji puta je bio na servisu prije jedno 3k kada je bas to sve radjeno - cak je i novi SW dosao za multimediju i sada (fala Bogu) i jukebox dela kako spada...

...evo da pokucam, nakon cijeloga brda dijelova, za sada je ok sve (osim klasike koje se ne mogu niti reklamirati tipa cvrcaka i toga) i nadam se da ce tako i ostati barem jos koju godinu koliko cu ga voziti :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Cvrčci? Pa jbmu mater i Citroenu. Jesu se pojavili tek nakon popravaka ili?

ivocro

New member
Od kad ga vozim... najbolji primjer, kada povuces vizire gore kao da imas veliko staklo, brate mili kako to skljoca onda...

ZlatkoC4

Well-known member
Cvrčci ja ih imam u travnjaku i redovno svaku veće cvrkuću.:grin:

A što ih vi pojedini držite u autu? je to dozvoljeno:whistling: :D
Pa pustite ljudi cvrčke u vrt i mirni ste:grin:

gambler072

C5 enthusiast
Zar ne bi sama multimedija trebala traziti dostupne uredjaje, kada se pojavi ime tvog mobitela i odaberes ga, onda se na mobitelu pojavi kod i isti taj upises i na multimediju?

Milosh

Test
Zar ne bi sama multimedija trebala traziti dostupne uredjaje, kada se pojavi ime tvog mobitela i odaberes ga, onda se na mobitelu pojavi kod i isti taj upises i na multimediju?
Tako bi trebalo ako je u pitanju Bluetooth uparivanje.

igorricar

Member
Ne, ranije sam nekako spojio stari mobitel sa bluetooth auta, pre neko vreme imam novi mobilni i nikako nemogu da ga uparim. Inace prvo na mobilni nadjem dostupni uredjaj, odnosno c4, pritisnem da se poveze, trazi mi sifru, ali nece ni 0000 ni 1234. Inace radi se o citroen c4 2005 god.

Milosh

Test
Pokušaj da na radiju pokreneš traženje uređaja i da s njim pokreneš spajanje. Telefon ti mora biti vidljiv za druge BT uređaje.

igorricar

Member
Pokušaj da na radiju pokreneš traženje uređaja i da s njim pokreneš spajanje. Telefon ti mora biti vidljiv za druge BT uređaje.
Mislim da nemoze preko radija da trazim uredjaje, preko telefona nadjem c4 pa na radiju pojavi se dali hocete da se povezete sa mobinim, pritisned da, ali kad ukucam sifre 0000 ili 1234, nece da se poveze...Pomislio sam da nemoze zbog novijeg androiada na novom mob. ali pokusao sam i sa starim mob. kojeg sam vec poveziava ali opet nece

Posljednje uređivanje:

igorricar

Member
Buduci da se radi o starijoj tehnologiji, probaj da izbrises sve zapamcene bt uredjaje na radiju, mozda ih je previse. Ili ako ima neka opcija za reset radija, probaj i to.
Izbrisao sam ranije uparene uredjaje ali opet nece... A opcija za reset nisam pronasao, neznam kako se radi

Na vrh