Tako bi trebalo ako je u pitanju Bluetooth uparivanje.Zar ne bi sama multimedija trebala traziti dostupne uredjaje, kada se pojavi ime tvog mobitela i odaberes ga, onda se na mobitelu pojavi kod i isti taj upises i na multimediju?
Ne, ranije sam nekako spojio stari mobitel sa bluetooth auta, pre neko vreme imam novi mobilni i nikako nemogu da ga uparim. Inace prvo na mobilni nadjem dostupni uredjaj, odnosno c4, pritisnem da se poveze, trazi mi sifru, ali nece ni 0000 ni 1234. Inace radi se o citroen c4 2005 god.Zar ne bi sama multimedija trebala traziti dostupne uredjaje, kada se pojavi ime tvog mobitela i odaberes ga, onda se na mobitelu pojavi kod i isti taj upises i na multimediju?
Mislim da nemoze preko radija da trazim uredjaje, preko telefona nadjem c4 pa na radiju pojavi se dali hocete da se povezete sa mobinim, pritisned da, ali kad ukucam sifre 0000 ili 1234, nece da se poveze...Pomislio sam da nemoze zbog novijeg androiada na novom mob. ali pokusao sam i sa starim mob. kojeg sam vec poveziava ali opet necePokušaj da na radiju pokreneš traženje uređaja i da s njim pokreneš spajanje. Telefon ti mora biti vidljiv za druge BT uređaje.
Izbrisao sam ranije uparene uredjaje ali opet nece... A opcija za reset nisam pronasao, neznam kako se radiBuduci da se radi o starijoj tehnologiji, probaj da izbrises sve zapamcene bt uredjaje na radiju, mozda ih je previse. Ili ako ima neka opcija za reset radija, probaj i to.
Probao sam, bas sa isti sto sam ranije povezao sa bt, ali nece i snjimprobaj sa drugim mobitelom