Prometne (ne)zgode i događaji

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Je li netko može skužiti kako je ovaj ćelavi srušio mrcinu na pod? Ja 20 puta gledam već taj dio i ne mogu ući u trag zahvatu. :D Dosta elegantno ga je polegnuo, a i nije se dao zastrašiti.

[ame]https://youtu.be/3Rqsimw0rBo[/ame]
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Postavio je lijevu nogu iza njega i gurnuo ga s obje ruke preko. Stavi fullHd na full screen, brzina 0.25 (kad već yt sve nudi) i sve se vidi :)
 

Cutac

Prèkaroš
Šta ga nije klepio u grlo? Dovoljno da mu shebe koncentraciju, jer čim je povukao oružje, znači da je pićka i da se zasrao.
Uglavnom se takve jazavce lako sredi jer ne razmišljaju.

Fino se vidi da je krenuo srati, vidio da bi mogao pobrati batine, skužio da ÆE probrati batine, ustrtario se, otišao po, šta je ono, zidarski metar i radi straha se zbunio i primio vrlo lijep udarac.

Video je život 101, prvo ne budi debil, a drugo, ako već jesi debil, bar promisli prije nego što to provedeš u djelo.
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Video je život 101, prvo ne budi debil, a drugo, ako već jesi debil, bar promisli prije nego što to provedeš u djelo.
Prvo meni je apsurd da se netko izlazi iz auta obračunavat radi greške u prometu. :surprised: Ima puna kapa luđaka na cesti šta u nekom od pretinaca drži tetejca i još se posli na sudu izvuče na ludilo. :meh: Eno nekidan čitan, isto dvojica se potukla na cesti (sigurno neki "bitan" razlog), doša treći pa puca iz auta.
 

Cutac

Prèkaroš
Zato sam napisao dane treba biti debil, ali ako vec jesi da mozes ocekivati veceg debila.
Ja se inače nikada nisam potukao, ali sam vise puta vidio nekoga tko je mislio da je najjaci i da je na kraju zavrsio prebijen.
 

markan1000

Well-known member
meni nedavno tip iz auta mahao da se dođemo tući, po njegovom mišljenju sam mu se navodno preblizu njemu prestrojio ispred njega u njegovu traku, a zapravo se radilo o jednom od onih kamikaza koji drže veliki razmak u odnosu na auto iznad sebe, i onda kad vide da će se netko prestrojiti pred njega, stisnu pun gas da to spriječe. ma nebitno...
uglavnom ja ga samo gledam u retrovizoru, smijem se i križam se od čuda zbog njegove reakcije...
 

Cutac

Prèkaroš
Kako ljudi ne razmišljaju/nisu upućeni, pa to je fascinantno.
Sad sam išao na vožnju VTS-om i išao sam po cesti koja je grbava i od ~25 auta, 5-6 mi je palilo duga jer sam im bljeskao. I to ne samo meni, nego voziš i vidiš u daljini kako pale duga svakome tko poskakuje po rupama i efektivno blica.

I to sve vozači od preko 5 banki. Pa valjda bi od njih očekivao da su u tih 30 godina vožnje shvatili da farovi imaju cutoff i kako zasljepljivanje funkcionira...
 

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ovakove snimke bi trebale doticnog strpat iza resetaka a ne bit predmet sprdnje! Idiöti poput njega ubijaju nevine obitelji na nasim cestama! Al daleko smo mi od toga... i sam sam vozio iza vakvih i prijavio najblizoj patroli i table i vozilo... da bi postigo NISTA, murjaci pjaniji od njega
 

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Krivi naziv filmića, trebao bi se zvati "Zagorski pilotI" jer koliko sam vidio i snimatelj vozi kao da je u UK...
Rekel bi da se ovaj iza pelja na motoru s nekim dashcamom. Nema odsjaja šajbe ni niš. :cool:

Ovakove snimke bi trebale doticnog strpat iza resetaka a ne bit predmet sprdnje! Idiöti poput njega ubijaju nevine obitelji na nasim cestama!
Ne opravdavam maliganstvo, ali ovaj more samo ubit sinhron prve. :)

Al daleko smo mi od toga... i sam sam vozio iza vakvih i prijavio najblizoj patroli i table i vozilo... da bi postigo NISTA, murjaci pjaniji od njega
Vidiš kak se fenomenalno drži sredine ceste. Niš ne vrluda. :)

Mene više uznemiravaju, al baš uznemiravaju, tipovi kaj onaj mali kaj je nedavno juril po centru Zagreba prek 200, prošel kroz tri crvena i još to sve snimal jednom rukom za instagram. Onaj video kaj je Cutac tu linkal.
Ne znam je uhvaćen i kažnjen. Verovatno nije.
 
Na vrh