markan1000
Well-known member
Re: Kupovina NOVOG C4 II
crni, dobar izbor, ja se svome poslije svakog pranja iznova divim kako je lijep
crni, dobar izbor, ja se svome poslije svakog pranja iznova divim kako je lijep
Ako ti treba auto za utrke, onda ni motor koji spominješ ti neče pomoći::grin:To si uzeo 1.6 e-HDI 114 KS?
Ja kupujem polovnog 1.6 HDI 112 KS. 93-KS mi ne odgovara zbog mlahavog mijenjaća, i zato jer nije baš neznam kako brz.:thinking:
A ovaj 112 KS je cool za mene.
Dobar izbor sretno. I čim ga dobiješ slikeee. da se i mi malo divimoo...Evo nakon duge i bezuspješne potrage za odgovarajućim polovnjakom odluka je pala na novog C4 medveščaka+ (crni). Samo da se zrikta leasing i idem po medu:wub:. Nađoh ga na lageru.
Nije to da mi treba auto za utrke, nego je puno bolji osječaj sa 110 KS. Zato jer je mijenjač mnogo precizniji i na autocesti ima kod 130kmh samo 2200 obrataja u 6. brzini, međutim kad 90 KS ima 130kmh-2600 obrataja u zadnjoj-petoj brziniAko ti treba auto za utrke, onda ni motor koji spominješ ti neče pomoći::grin:
Dobar izbor sretno. I čim ga dobiješ slikeee. da se i mi malo divimoo...
imao sam prilike probati C5 sa motorom 160 hdi, kW/KS-120/163.Nije to da mi treba auto za utrke, nego je puno bolji osječaj sa 110 KS.
Ja sam samo nažical osiguranje i probe, ali imal sam opremu od starog auta pa nisam htel cendrati kaj je bila super cijenaTzv "start kit. Nekom ga ponude sami od sebe, neki ga nazicaju... uglavnom svi iz salona izvezu auto sa njime (osim Linkresa)
Na mom bivšem C3 1,4 hdi sam dobio uz auto orginal citroen duguljastu torbu u kojoj je trokut. žarljice rukavice. A u drugoj je bio pribor za montažu.Ali sramotno je da u ovo doba pogotovo kupiš auto i onda se "šugaju" za to,nije problem to kupiti, ako imam za auto imam i za trokut,ali neke stvari su stvar principa...i ove tepihe što kao dobiješ,ma ja bih rekao da oni dođu uz auto,samo ih oni izvade i kao poklanjaju...
to se slažem..nigdje ne pise da se to mora dobit.
to zavisi od salona do salona i o umjecu pregovaranja kupca.
pocevsi od obicnih nosaca za tablice pa na dalje.
sve ovisi o situaciji,netko dobije netko ne.