Zamjena pog.remena elysee 1.5 bluehdi 2019

Hrc1234

Member
Pozdrav majstorima i vlasnicima auta,prvo isprike ako sam krivo smjestio temu,slobodno prebacite,drugo podrzao bi forum,ali nisu mi omogucena placanja nekim,meni poznatim kanalima,ako postoji treca mogucnost,javite mi se ,drzim ovaj forum relevantnim i meni jako korisnim,hvala

Pitanje,ima li majstor koji bi se preporucio,ili vlasnik auta koji bi preporucio nekog majstora da mi odradi zamjenu remena(veliki,pogonski) i sveg vezanog

Za mene je majstor osoba koja se zeznula u tom poslu i onda naucila na greskama,mislim da to tako ide,nebi zelio ja ispasti kolateralna zrtva,auto sam kupio kao obiteljski,dva put ga otplatio(totalka) dobro me sluzio,i jako sam zadovoljan njime,nikakvih problema nisam imao

o autu : c elysee 2019, 1.5 blue hdi , 140 000 km
Radio sam izmjene ulja na 15ak tisuca kilometara,mjenjao "mali" remen dva puta,
Lokacija zagreb,nije problem ni okolica,subotom, ako mogu cekati u radioni ili kafani..

Stvarno zelim da se odradi to prema normama,auta,jer opoziv je vec bio za taj dio,dakle potreban je lik koji je upucen u takve stvari,za mene je to fanatik,u pozitivnom smislu

Nebi bilo lose i neke cijene ako je netko to radio na svome,ili radi to kao majstor,

Na vrh