Zadnja krom lajsna na braniku

grandepuconi

New member
Dali je itko uspio naci za narucit negdi zadnju krom lajsnu sto ide u dno zadnjeg branika al da nije ovlasteni servis jer je preskupa kod njih.
 

grandepuconi

New member
Salji mail i pitaj. Samo navigacije su skupe sto sam ja gledao sebi i po poljskoj i svugdi nema je u kompletu ispod 450-500eura. S tim kad je ugradis treba ti neko tko se razumi u dijagnostiku i te stvari ubacit tvoj VIN u nju inace nece radit. Ja je nemam u autu al ako budem uzimao radije uzmem neki android cini mi se bolje nego orginalana. Al za sada imam na mobu navigon. 😎
 

visaluteju

Well-known member
Pa ja planiram ugraditi tablet ili android telefon umjesto klasicne navigacije ali treba mi plasticni okvir...ne znam bi li bili voljni samo to prodati...jel razumiju slovenci nas jezik :D
 

grandepuconi

New member
Pricaju hrvatski pise ti sve u oglasu. Otvori taj link i salji im poruku. Imas ispod broja telefona pise kontaktiraj prodavaca tu klikni i pitaj sta te zanima. Mozda bi i prodali. Meni su prodali s branika lajsnu koji im je sad ostao krnjav hahah bez lajsne. Ocito ih to nije briga vec samo da prodaju. Dok ne pitas neces znati.

Jedan od njih podrzava sve od komandi volana do prikaza potrosnje vrata jes otvorena i more se i kamera straznja ugradit. Po meni odlinca stvar. Ima jeftinih malo i dosta skupljih.

7" Android 7.1 Car DVD For Citroen C4 C4L DS4 2011 Auto Radio Stereo Audio Video Multimedia GPS Glonass Navigation WiFi System
http://s.aliexpress.com/BJFzAzI3?fromSns=Copy to Clipboard
 

Cutac

Prèkaroš
Da nije 2GB RAM-a malo?
Tipa imaš glazbu, parking kameru, navigaciju, netko te nazove preko Skypea i radio se šlagira :D

Ali stvarno bih si mogao to staviti da ubacim navi i kameru naprijed i iza. I da imam Torque.

Nougat je valjda prvi koji podržava split-screen pa ispod ne bi trebalo niti gledati.
 

grandepuconi

New member
@Cutac taj mi je prvi izletio. Ima ih i jacih ja mislim al su skuplji. Sad jel 2 gb rama malo neznam al moguce da zasteka tko ce ga znati. Mouda su optimizirani za auta. Triba malo progooglat.

@sir.Oliver neznam ti prvi put vidit to.

@Cutac ja cak nemogu naci jaci od 2 gb rama. Ja mislim da bi to radilo ko cura s 8 jezgri pro esorom i 2 gb rama. Naci neki malo bolji model.

@sir.Oliver taj je bas slab kako sam vidio 1gb rama i stari android na njemu 5.0. Ja osobno sebi samo zbog specifikacija nebi uzeo. Al sad moguce ja i da radi dobro tko ce ga znat. Al ja nebi riskira.
 

Milosh

Test
Baš sam ti krenuo pisati da ih zoveš i prije nego što sam pročitao ostale postove. :)

Samo po mom mišljenju to ne treba tako raditi, pitanje je hoće li ti odgovoriti. Lijepo sutra ujutro u 10 sati uzmeš telefon i nazoveš, to ti je milion puta ozbiljnije i sigurnije, i odmah znaš na čemu si.

Btw, koliko km imaš do najbliže pošte u Hrvatskoj?


@Cutac, nije 2GB malo, i btw, nikad ne radiš te sve stvari odjednom u autu. ;)

Postoje sad i kineski HU sa 4GB ram-a, zapravo sam pročitao da postoje. :)
 

visaluteju

Well-known member
Meni je i 1 gb rama ok jer ne bih nikad nista vise koristio osim navigacije i mp3. Eventualno parking kamera. A te varijante za auto mislim da se ne proizvode sa vise od 2 gige rama ili su rijetke.

Inace sto je starija verzija androida (poput tog 5.0 bolje i brze radi sa slabijim specifikacijama uredjaja) to je 100% provjereno tako da ne bi trebao biti spor

Sir.oliver taj tvoj uredjaj cini se simpatican ali nezgodno mu je naci poziciju...i ja sam razmisljao o tako necem ali recimo na c4II tabla iznad volana pa do suvozaca je blago zakrivljena osim da ga gurnem iza blize sajbi...ali onda se moram protezati da bi ga kontrolisao...opet malo mi i smeta u pogledu na cestu... Zavisi od unutrasnjosti auta

Btw, koliko km imaš do najbliže pošte u Hrvatskoj?
Do Knina imam nekih sat vožnje. Nemam predstavo koliko bi mi bila prihvatljiva cijena za taj komad plastike...sta vi mislite ?

Odgovorili su mi da su voljni prodati taj dio, sutra mi jave cijenu i uslikaju
 

sir.Oliver

Well-known member
ja imam onaj veliki 7" display u autu , navigaciju koristim sa mobitela , jedino što nikako nemogu pronći je kako ( kamo ) spojiti zadnju kameru i senzore pa da i to montiram ....
 
Na vrh