Vratio kilometražu, ide u zatvor!

markan1000

Well-known member
Mesa na pločicama je bilo za nokat, diskovi bili potrošeni do ibera, zupčasti je POJEO remenice, obje prednje opruge su pukle, baca check engine za misfire.
I sad on VIDI taj auto, KUPI GA, POSLIJE ga odveze na pregled, i kad je vidio šta je kupio, on će tužit prodavača.
ovo niđe veze s vraćenim kilometrima

Moje potpuno pravo je na mom autu vratiti kilometre.
je slažem se, ali ne da ga onda oglasiš i prodaješ s tom vraćenom kilometražom.

To je drugo kad službeni prodavač(znači salon nekog oblika) navodi nešto što se ispostavi da nije točno, to je prevara. Ali kupiti od privatne osobe auto i onda njemu kenjati što je nešto kako ti ne želiš je poprilično nerealno.
ugovor o kupoprodaji je ugovor o kupoprodaji. kupac se ugovorom obvezuje platiti određeni model auta s određenim motorom i određenom kilometražom, a prodavatelj se obvezuje prodati taj auto. A ne auto s 200.000 kilometara više. Pa zvao se on Tomić, Kramar, tupan iz Virovitice ili cigo iz Međimurja

Cutac

Prèkaroš
Ja ne pravdam lopove. Fino piše u par postova da bih ga kaznio i na koji način, ali isto tako se čudim onima koji kukaju jer su, eto, kupili auto s greškom, kao da auto mora biti kao iz salona.
Pogotovo A4 "spušten, atraktivan" za 7000€. Za te pare budi sretan da se da špur napraviti, a za drugo će se lako.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
strogo je da ide u zatvor, a nije strogo ga dovesti na prosjački štap idućih ne znam koliko godina?
Pa, ja mislim da imamo jendog političara, sude mu još uvijek, neke kazne je već dobio, ali mislim da je točno izračunao koliko robije mu se ispalti odraditi za lovu koju je mrknuo. Tako da mislim da je u zatvoru užasno, ali i da je još teže imati gaće na štapu. S te strane ga je bolje novčano oguliti. U zatvoru će samo "usavršiti" zanat i povezati se s "kolegama".

bbozak

Active member
Doveo ja kuma, da izađe s njom na večeru, da procijeni on kakva je, ipak se razumije u žene više nego ja, poslije smo je drapili u vikendici skupa, vidi se da je neiskusna, nisu vraćani kilometri, frend prek veze pogledao joj stanje na računu u rajfajzenu, drugi dal je kažnjavana, na katastru Ðuro iz općine sve pročešljao, kaže "OK" nema problema, ja je zaprosio, oženili se, kad evo dovela materu u kuću, navukla i brata koji ima zaštićeni račun i radi u fušu pa malo ne radi, ispada da ima dijete iz prvog braka, već sam batina dobio od prvog muža, jer mu je dugovala neke pare, ko me tjero da kupim VW iz šoder auto salona pa papriku mu poljubim, TKO MI JE KRIV NISAM PAZIO DOVOLJNO!

Milosh

Test
Zašto ne bi bilo legalno vratiti kilometražu svom autu, ako time nećeš nikoga oštetiti. Pri tome mislim da nećeš npr. tražiti garanciju od ovlaštenog jer auto još uvijek ima manje od xxx kilometara, i da ga nećeš nikome prodati sa tom lažnom kilometražom. Ako si siguran da ćeš auto ostaviti zauvijek kod sebe ili ako ćeš ga prodavati, onda si prije prodaje dužan vratiti kilometre na pravo stanje.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zašto ne bi bilo legalno vratiti kilometražu svom autu, ako time nećeš nikoga oštetiti.
Hoćeš, na tehničkom ima harač koji se plaća po prijeđenim kilometrima koji se utvrđuju svake godine. Manipuliranje kilometraže automatski varaš državu makar ne prodao auto.

Na vrh