Utor za upaljac i fleska

Xsahara

Member
Zdravo narode :)
Imam sad jedno ne znam da li je glupo pitanje ili ne ali rekoh bolje da pitam da ne ostanem negdje praznog akumulatora ili slicno..
Dakle imam namjeru da stavim flesku u auto za muziku, imam napred ispod multimedije utor za upaljac, ali sam vidio i u gepek imam isti takav preklopljen poklopcom na koji pise 12V.. sad me zanima ako bi kupio onaj dodatak da mogu usb foesku stavit i prikljucim sve to u gepek da li ima razlike izmedju utora kod multimedije i u gepek, estetski mi ljepse u gepek da stoji tamo nikom ne smeta, i da li ce reagocay multimedija na tu flesku.. Nadam se da sam dobro objasnio sta mi je na umu.. rekoh da ne kupujem za dzabe ako je neko probao vec :) vjerujem da je i prednji upaljac isto 12V

sir.Oliver

Well-known member
dobro si objasnio .... samo .... to na šta ti misliš je punjač ( adapter sa 12V na 5V ) a taj muziku ne reprodukuje .... koji radio imaš u autu ? ima li ulaz AUX ?

Xsahara

Member
dobro si objasnio .... samo .... to na šta ti misliš je punjač ( adapter sa 12V na 5V ) a taj muziku ne reprodukuje .... koji radio imaš u autu ? ima li ulaz AUX ?
imam multimediju veliku, blutut..aux..cd..usb sa flesku sve imam al mi se ne svidjaju pozicije gdje bi mi fleska dosla.. Moracu neku malu nac onda da se ne vidi hehe.
Hvala na odgovoru, nadam se da ce jos nekom sluzit :)

gambler072

C5 enthusiast
Hvala, znao sam, samo sam htio da potvrdim. Od takve spike mi bude 🤢
Malo ti je mukyy? 😂
Slazem se s tobom, ali mozda je samo iskrena pogreska. Za flesku znam da je u Srbiji dosta ustaljen izraz za usb stick, ali da para usi, para.

Sto se tice pitanja u temi, ako sam dobro shvatio zelis da stavis fm transmitter u auto? Ako je tako, reagovat ce i na prednjem i na zadnjem upaljacu, pitanje je da li je prevelika udaljenost za daljinski upravljac. Po meni je generalno to dosta neugledno rjesenje, gdje god da stoji, ni zvuk naravno nije ocaravajuci. Ako vec ima i usb slot i aux, koristi nesto od toga. Ja npr. koristim ovakav, viri max 5mm iz slota
Screenshot_2022-12-30-09-36-33-596-edit_com.android.chrome.jpg

Posljednje uređivanje:

Xsahara

Member
ja samo jedno pitanjce .... prima li FM transmiter USB memory stick ? ima li USB utor ?
Mislim da sve zavisi koji transmiter imas..vecinom kupuju sa blututom (nadjes slobodnu radio stanicu) obicno su to od 80-90 frekvencije, a za usb ne znam imaju utor za flesku ali da li podrzvava to ne znam, mislim da ovaj moze da podrzi flesku :)F3694A3A-280D-4F96-AF00-4FAB9A90BFF7.png

Na vrh