Suvozački pretinac

Franzg

New member
Jedno pitanje mozda neko zna, danas mi je pukla rucica suvozackog pretinca (bio je pretproan stvarima i iso sam ga zaklopit i samo cuo kak je puklo, vise se nemre zatvorit (odmah padne dole) vidim da je rucica otisla, e sad zanima me jel neko imo takvu situaciju i jel cu morat mjenjat cijeli pretinac (nadam se da ne jer ce sugurno bit neka suluda cijena) ili se moze naruciti samo rucica ?
Sutra ujutro idem u cib al cisto da vidim ako neko zna unaprijed, malo mi je strka s vremenom jer idem na put sljedeci tjedan a htio bi to rjesit dotad


Dakle ova rucica koja se rukom poteze nes u tom sustavu njenom je puklo
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Detalje neznam, al ja bi barem otvorio mehanizam, nemaš što izgubit. Ako se i nemože popravit, pretpostavljam da nemože bit preskupo na otpadu.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Izgleda riješivo ;) al provjeri sve da nebi plastičar bio skuplji od novog komada :D
 

Franzg

New member
Problem rjesen za 90 kn :) moram pohvalit CIB Citroen servis opet su se pokazali odlicnima, ujutro dosao i imali su ovu "rucicu" koja se strgala, i iako nemaju mjesta do sljedece srijede uspjeli su me ugurat u jednu pauzu tako da je sve rjeseno sad i spreman je za put :)
 

markan1000

Well-known member
da, tek sam sad vidio upit pa kasnim s odgovorom, nedavno sam zvao ovlašteni za susjeda koji je imao takav problem, i bilo mi je rečeno da sve ovisi o tome kakav je kvar, može ići ili ručica ili zamjena cijelog pretinca.
valjda si sad izvukao pouku s petrpavanjem pretinca :)
 

Franzg

New member
Bogme jesam, unutra je bilo nekiliko kila, ko sto se moze vidit cijelu vrecicu sam napunio kad sam vadio stvari, odsad ce tamo bit samo par stvarcica
 
Na vrh