OdradjenoRegaj se, pa da izmjenimo iskustvaalac-gore:
rijatelj:
ma dobro, afinitet prema mehanici se podrazumeva, ovo ostalo su samo neke sporedne stvari koje cine rad laksim....Ma koje ruke itd,samo je jedno bitno,afinitet prema nećemu.Žene koje imaju afinitet prem mehanici i prema autima uopće,su posebne,ma joj neću o tome,nema smisla ovdje.
pasve je za ljude, cak mislim da muskarci koji znaju da kuvaju, to rade bolje od vecine zenaa što reći o muškom koji svaki dan kruh radi?![]()
ima istine ali ima zena koje stvarno vole to da rade.... dodje im kao hobi, a iz iskustva skoro svi muskarci koje sam ja videla da kuvaju su bili jako uredni i spremali su veoma ukusnu hranu.Kad smo kod stereotipa, dodao bih i ovo:
Èesto muški kad rade ručak ne biraju koliko će vremena i novca za to potrošiti, te koliko suđa pritom zaprljati. Pa se takva kuhanja obično svode na cjelodnevne svečanosti premasne i prezačinjene hrane, imalo profinjenom ukusu jedva jestive. Nakon toga se obično napiju, pa onda opet žene često sređuju brdo suđa i zaprljanu kuhinju.
Žene su obično osuđene na to da svaki dan rade ručak u pauzi između posla, vrtića, škole, više onako usput, uz sto drugih, većih briga.
Nije moguće uspoređivati ta dva načina bavljenja istim poslom.
to ti je šok i nevjerica. uostalom, imaju i doktora pa nek malo i on radi neštoBitno da njoj suigračice stoje oko nje ko drvene marije kad je dobila loptu u glavu
Pravi sportski timski duh. :hm:Bitno da njoj suigračice stoje oko nje ko drvene marije kad je dobila loptu u glavu :hm: