Baš sam na netu pročitao da je vjerojatno to.Jesi pogledao osvjetljenje zadnje tablice?
U meduvremenu sam to zamjenio. Nisam mogao skinuti tako plastiku, bojao sam se i da ju nestrgam pa sam kinuo plastiku s unutrašnje strane zadnjih vratiju, gurnuo svjetla van, sve skinuo, očistio i sad rade.VidisOdma je citroen kriv
![]()
Moj C3 troši 6,5 žarulja godišnje![]()
nakon što upališ bolidEvo zamjenjeno.
Statistika se poboljšava.
Moj C3 troši 6,5 žarulja godišnje![]()
Ako imas u opremi tu stvarcicu da ti javlja kad ti pregori sijalica, onda se to odnosi na svu vanjsku signalizaciju pa tako i na stop svjetla. I po meni je to full korisno, posebno za straznju signalizaciju, jer ljudi nekad voze s izgorilom sijalicom do iduceg tehnickog, a da pojma nemaju da je izgorila..zanima me dali bi mi komijuter javio da mi ne rade štop svijetla??
Ja bi na tvom mjestu to iskljucio u servisu, sigurno ce ti zarulje duze trajat. Vjerojatno ti nije problem sam okrenut prekidac kad je za to potreba, jer sad ti, između ostalog, do kraja listopada svjetla po danu ne trebajuNe mogu sačekati kad se automatski pale. To je model za ljenčine.
Ili mogu?
To sam uključio na servisu kad je došao zakon da ih moram imati uključena.Ja bi na tvom mjestu to iskljucio u servisu, sigurno ce ti zarulje duze trajat. Vjerojatno ti nije problem sam okrenut prekidac kad je za to potreba, jer sad ti, između ostalog, do kraja listopada svjetla po danu ne trebaju![]()
Sudeci prema ovome, lako moguce da imas tu funkciju, al tesko je rec napamet. Iako mislim da bi ti u slucaju izgorjele sijalice pored lampice SERV na tabli trebao javiti i neki faulty na centralnom displayu.. Ako ti je oprema i godiste isto kao kod lekme, onda je vjerojatno imas. Ako ces se igrat i bit 100% siguran, otkaci jednu prednju poziciju i vidi jel ti javlja gresku i kakvukada sam kupio auto na displeyu mi je pisalo SERV zbog toga jer mi misu radila prednja kratka svijetla.to sam isti dan promijenio i više to nije pisalo.
Sad da, ali prije 6 godina je bilo obavezno stalno.Zakon je samo za vrijeme zimskog racunanja vremena.