D dendo Member 12. siječnja 2019. #1 Da li netko ima problem sa kašnjenjem sata na display-u? Svakih par dana moram za 1-2 minute pomaknuti naprijed... 1.4VTI,2011.god...
Da li netko ima problem sa kašnjenjem sata na display-u? Svakih par dana moram za 1-2 minute pomaknuti naprijed... 1.4VTI,2011.god...
Cutac Prèkaroš 12. siječnja 2019. #2 Ja moram svakih mjesec dana. Francuz programirao sam shebanom štopericom.
sir.Oliver Well-known member 12. siječnja 2019. #3 elektronika . mislim da mu oscilator nije najbolje rešen ( točnost titranja ) i zbog toga dolazi do kašnjenja ....
elektronika . mislim da mu oscilator nije najbolje rešen ( točnost titranja ) i zbog toga dolazi do kašnjenja ....
Scorpyo Active member 13. siječnja 2019. #4 Ja imam obratnu situaciju. Svakih par mjeseci ga moram pomaknuti koju minutu unazad...
visaluteju Well-known member 3. rujna 2023. #6 Nema rjesenja. Meni kasni na par mjeseci minut dva. ja onda nastimam 5 minuta vise pa sam miram oko godinu dana
Nema rjesenja. Meni kasni na par mjeseci minut dva. ja onda nastimam 5 minuta vise pa sam miram oko godinu dana
Z Zmaj Member 20. rujna 2024. #8 Pozdrav. Ljudi sat mi je kasnio po minutu svakih 2 mjeseca al sada u zadnje vrijeme kasni za 30 min. U 7 dana
Pozdrav. Ljudi sat mi je kasnio po minutu svakih 2 mjeseca al sada u zadnje vrijeme kasni za 30 min. U 7 dana
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 21. rujna 2024. #9 Verovatno je baterija pri kraju, pa računar gasi sve . Kod mene na RT5 ima opcija da se sihronizuje sa GPS, pa nemam problema. Proveri da li imas takvu opciju.
Verovatno je baterija pri kraju, pa računar gasi sve . Kod mene na RT5 ima opcija da se sihronizuje sa GPS, pa nemam problema. Proveri da li imas takvu opciju.