Punto S-ocijala

Cutac

Prèkaroš
To se rijesi za 1200 kuna kod tipa kod sata, a funkcija je ekstra.

Ali taj auto je neunistiv. Dobra limarija, dobar motor, jeftini dijelovi... Uzivaj!
 

mengela

Well-known member
Donator foruma
Samo 123ca zaslužuje nosit epitet neuništiv 😉
Ovo auto sam imao priliku vozit od buraza davno, iznenađujuće praktičan i vozljiv auto! Kad mi je rekao cjenu velikog servisa mislio sam da me prca 😃 održavanje kikiriki
Nek je sa srećom dinko 👍
 

dinko1981

Well-known member
Limarija kod dvojke i nije neka sreca, puno losija od clija i drugih konkurenata te generacije, ali ovaj primjerak je nekim cudom bezprijekoran. A sto se odrzavanja tice sve stoji, jucer sam promjenio oba krajnika za 100kn a mislim da cu i veliki servis sam odradit za par sto kuna kad dodje vrijeme, jednostavno je da nemre bit jednostavnije.
 

markan1000

Well-known member
I moja iskustva s Puntom dvojkom i limarijom su katastrofa, kupljen nov je počeo hrđati još u garanciji, tvorničkoj :confused:
nakon toga odmah prodan
 

Cutac

Prèkaroš
Jedino sto je nemoguce natociti tekucinu za pranje stakla. Ja u Pandu kad tocim, od 5 litara u boci, dvije prolijem dok naciljam otvor promjera 2 i pol centimetra koji se nalazi ispod fara.
A ni cep za ulje nije neka sreca.
A bome ni filter ulja jer je krak branika kraj njega.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Neznam koji je vrag s talijanima i posudama za stakloper. Ja imam lijevak, spremljen po haubom, bez njega nema tankanja
 

Ax boy

Well-known member
Ooo Dinko1981, svaka čast, pun pogodak i
lijep rimjerak punta dvice, uuuu i taj 1.2i je čisto okej motor. Nego vidim da je slikan u Vrapču preko puta vlaka, znači blizu mog kvarta hahahahhahahahahahahaha brrrm. Eee to za natočit ulje i tekućinu za brisače sam ja lani popiz..o uuffff. Mislim da miš u Tom i Jerry ima veća vrata u onom zidiću od svog doma ahahaahhahaha. Pola tekućine proliješ recimo dok natočiš,još ja biser išao ulje točiti bez ljevka onog uuu. Veselja,mati mila. Pola ulja po motoru bilo,više nego u posudi.
Nego tvoj je bez citya i na žgance prozori, klasika.
Supruga mi je od svećenika u mirovini dobila Zelenka 1.2 2000.ta 166000tkm. U Kostanju je trenutno punto al kad ona položi uskoro, vraćamo se u ZG nazad. Navodno troši nešto ulja al vidit ću.
Vidi ga Dinkec,čiji je ljepši ;)







https://i.postimg.cc/nznxXXQ0/IMG-20190719-194305.jpg

https://i.postimg.cc/7LVcQmfn/IMG-20190715-123708.jpg

Primjetio sam ,malo su mi felge čudne,jedva ratkape stavio gore. Dinko jel ti znaš jel to okej ili nešto ne štima?

https://i.postimg.cc/K84wsnt6/IMG-20190716-161049.jpg
Mijenjale su se svjećice al eto ne izgleda motor loše.
 

dinko1981

Well-known member
Inace punto sam kupio od prvog vlasnika, covjek je cuvao sve i jedan papir od prvog dana, od racuna za novi auto iz autocomerca, servisa, tehnickog ma doslovno sve! Sada ima 120tisuca, potrosnja mu je oko 6,7-6,8 l ciste gradske voznje.
 

Ax boy

Well-known member
Ooo i Panda je Simpa autić,jel ova novija kao mali kombi il ona ful stara? ;)
Vidi se da ti je punto i pažen i mažen. Prijašnji vlasnik je vodio brigu,svu dokumentaciju sačuvao, kapa dolje.
Kupio sam zamjenske al nekako felge kao da su "napuhnute" prema van.
Dragoj će bit dobar iako bi ga zamijenio za xsaru il c3;) . Međutim neko vrijeme će bit dobar za vozit baš zbog jako jeftinog održavanja,sa takvom istom potrošnjom i u kom slučaju (6,7-6,8l/100km).
 

dinko1981

Well-known member
Auto zbog trenutne situacije vise stoji nego vozi pa ga malo lickam jer je stvarno top stanje za svoje godine. Na red dosle ratkape koje su zapravo najzapusteniji dio na cijelom autu. Sprej za 20ak kuna i bez neke velike pripreme cini cuda.





Neko vrijeme sam planirao nabavit dizalicu krokodilku, nakon jednog smotanog cavla i aku busilice vise nemam potrebe. Dize punta bez greske, c4 jos nisam probao

 
Na vrh