Puknuće zadnjeg spojlera

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Koliko viidm ovo skoro nikome ne priznaju, čini mi se da niti izvor problema nisu riješili jer ljudima pucaju i novi djelovi. Možda bi najbolje bilo limaru dat da proba sreditu

drazen7777

New member
Jeste reklamirali?Jucer sam uocio novih grešaka,lajsne uz staklo prema krovu su jako labave i mislim da bi mogla voda pod ispod i druga greska,zadnja lijeva vrata na vrhu se odvojio dio gdje klizi staklo.Isto postoji mogucnost da ce se sada vrata punit vodom.Poslikat cu pa kasnije uploadam.Danas idem u Emil Frey reklamirat

Bio u Emil Freyu,tvornica daje nova vrata ali ja moram platit pripremu,demontazu i montazu te lakiranje u iznosu od skoro 3000kn 😱😱😱

Nismo reklamirali , izašlo jamstvo dvogodišnje. Imam privatno novu liniju , nadam se da su to popravili i da neću i ja se boriti s tim. :mad:

miki.t

New member
I kod mene je iste velicine i na istom mestu pukotina. Gledao sam na auto placu gde sam kupio i nisam video pukutine. Kad bude prolazio ponovo cu pregledati vozila koja budu tamo posto oni najvese godisnje prodaju C4 Picassa.

Avladis

Member
Da dignem temu iz pepela. Moj je C4 GP2 12/2014 1.6.HDI 120.
Do prije 2g nije se ništa vidjelo.
Od tada puca sve više i više.
Bio sam u ovlaštenom servisu jer me susjeda zakačila na parkiralištu pa im rekao da pogledaju i te pukotine na zadnjem spojleru.
Kad sam došao po auto pitam ih jesu li šta zaključili i da li je bilo nekih opoziva zbog toga.
Frajer mrtav hladan kaže NIŠTA.
Ja se okrenem, odem do istog takvog (frontalno) karamboliranog koji im stoji na parkiralištu i pokažem mu da ima ista puknuća na istom mjestu.
On se kiselo nasmije i kaže ZNAM. TVORNIČKA MANA. NIJE BILO OPOZIVA. RADI SE O ŠARKAMA NA VRATIMA GEPEKA. NE ISPLATI SE MJENJATI, OSIM AKO IMAŠ KASKO.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nisu opozivali ni radi puno bitnije stvari… ima kakvo aftermarket riješenje?

Avladis

Member
Nisu opozivali ni radi puno bitnije stvari… ima kakvo aftermarket riješenje?
Koliko sam ja shvatio, nema.
Navodno se radio o šarkama gepeka. Da li nepravilno ili "pregrubo" zatvaraju ta vrata, ne znam. Možda ima veze i sa amortizerima vrata koji, naravno, više nisu kao kad je bio nov.
Taj spojler je od plastike, dosta velik, a fiksiran za vrata gepeka samo manjim dijelom. A primijetio sam da je na njemu i boja počela blijediti.
Uglavnom, do toga dolazi s vremenom. Ja sam to primijetio kada bio star cca 7 godina.
Vizualno se to može popraviti, zakitati, pofarbati, ali s obzirom da je to posljedica mehanike, a ne nekog stajanja na suncu, vjerujem da bi brzo nakon popravka ponovo puklo.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne poznam konstrukciju, al može se “utopiti” (bar djelomično) metalna mrežica u sam spojler kod popravka, bar to limari rade na ovim tuning kemijama kod problematičnih djelova… ja bi to svakako riješio, da nebi letili komadi po cesti, ako postoji takav rizik

Na vrh