• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

 • Važna obavijest članovima.

  Poštovani članovi,
  11.1.2023. detektirali smo kako su spam botovi uspjeli probiti lozinke na nekoliko legitimnih korisničkih računa kako bi objavili reklame i oglase. Nažalost, obijene račune smo morali deaktivirati. Provale računa izvedene su konvencionalnim "brute-force" napadima - automatiziranim upisivanjem jednostavnih kombinacija lozinki. Ako je Vaš račun među provaljenima, odnosno deaktiviranima, javite nam se s e-mail adrese koju ste naveli pri registraciji na forum.

  1. Kako bi zaštitili svoj račun od neovlaštene uporabe, predlažemo Vam da promijenite svoju lozinku u složeniju kombinaciju. (Npr. neka kombinacija sadrži najmanje jedan znak, jedan broj, jedno veliko slovo i sl.) Lozinka je kriptirana u bazi foruma i poznata je samo Vama.

  2. Ako možete, predlažemo korištenje Dvostupanjske zaštite računa. Dvostupanjsku zaštitu možete aktivirati u Postavkama računa ili kliknite ovdje
  Ovo je ujedno i najsigurniji model zaštite.

  3. Svakako provjerite da je e-mail adresa povezana s Vašim računom na forumu ispravna. U slučaju bilo kakvih problema s računom, e-mail je jedini način na koji možete resetirati svoju lozinku i vratiti svoj račun. Lozinka je kriptirana u bazi foruma, poznata je samo Vam i nije poznata čak ni uredništvu foruma.

  4. Lozinku ne odajite nikome. Ako se netko predstavi kao administrator/moderator foruma i traži Vas lozinku privatnom porukom ili na drugi način, radi se o pokušaju prevare. Članovi urendištva foruma Vas nikad neće tražiti lozinku.

  Zahvaljujemo se na pažnji.
  Ovu obavijest možete isključiti na X u gorenjm desnom uglu okvira obavijesti.

  Uredništvo

Prodajem razne dijelove za C4 Coupe

Kizokc

Active member
...u petak sam izletio sa ceste i nažalost C4 je RIP. (meni nije ništa) . Prodavat cu ga u dijelovima.

Pa ako tko treba šta od dijelova neka mi se javi :) ima svega po malo X2 seta alu felgi 16" zimske gume 17" ljetne gume; auspuh, katalizator, sjedala, volan (nije se otvorio airbag), zadnji spojler onaj na gepek što ide, krov iznutra na novo tapaciran, kompresor klime , BSM , opruge serijske, opruge Lowtek za spuštanje naprijed -4,5cm odiza -3 cm, itd itd... ima toga...
 

Kizokc

Active member
Kakvo stanje su ove ljetne gume i dimenzija i cijena?
Stanje je odlično, dimezija 205/50 R17 gume su sasvim ok ništa potrošene sad ne znam točno koji je DOT ali mislim da su stare 3-4 godine max.

felge su ko nove ja ih kupio rabljene jedna je na vanjskome rubu malo zavinuta jedva primjetno ali ne smeta ja se vozio tak :)

taj set ljetni bi dao za 200 Eura sve skupa

PS: Imam i distance original za C4 4X108 65.1 sredina ---- distance su marke JAPAN RACING 15 mm debljine CIJENA za distance je 50 Eura set od 4 komada.
Sad se sjetio imam i Brembo diskove + pločice sve je ko novo stavljeno na auto u 10 mjesecu 2022.

U isto vrijeme sam zamjenio zupčasti remen+ vodena pumpa + svi zatezači ako koga zanima sve novo INA firma
Zimski set alu felgi je 16" (ove crne felge) gume su Sava Eskimo S3+ 205/55 R16

DOT je 1619

Cijeli set sve skupa dam za 180 eura
 

Prilozi

Posljednje uređivanje:

Kizokc

Active member
Počeo sa rastepanjem dijelova bude tu svega Kompresor klime novi reparirani kupljen nedavno u Auto Frigom klime Karlovac, brava vozačevih vrata kupljena nova, BSM kupljen novi prije nekoliko godina , motoriči za podizanje stakla od vozača i suvozaca, zvučnici https://www.alpine.hr/p/Products/SingleView/sxe-17cs naprijed original za u vrata odgovaraju i stražnje imam ove https://www.alpine.hr/p/Products/SingleView/SPG-17C2

Krov iznutra tkz nebo je novo presvučeno nedavno, ima tu svega tko bude šta trebao neka se javi...
IMG_20230205_155459.jpg
 
Na vrh