Preporuka tapetara za nebo/krov

Cutac

Prèkaroš
Pozdrav,

počelo mi se odljepljivati nebo na VTS-u...
Ima netko za preporučiti tapetara na području Zagreba? Jel bolje da ja skidam nebo ili da odvezem auto?

Tapecirao bih nebo i obloge nosača krova u bež alkantaru, boja kakva je i sada.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Vitrum. Odlučio prije mjesec dana napravit novi tapecirung na vratima kojeg je vrijeme pregazilo. Oplatu vrata sam sam skidao, jer ispalo me tako nešto jeftinije, brže do termina, a nije mi bilo zgodno ni auto pustiti. Napravio je bolje nego što je tvornički original bio i baš sam zadovoljan suprotno čekivanju da takvi popravci ne mogu biti kao tvornički. Od drugih radova što sam tamo vidio, sve mi se čini super napravljeno. Čovjek skroz normalan za dogovor. Cijena mi se isto čini korketna u odnosu na druge.

Ima još jedan koji počinje na M- nešto, ne znam više. Kod njega sam baš prvo išao poveden razvikanim recenzijama po netu. Odbila me prepotencija u nastupu više nego cijena. Valjda mi auto nije dovoljno skup za njegove usluge. Zovni oba, pa vidi. :)

Cutac

Prèkaroš
E super što mi preporučaš Vitrum jer su mi oni favorit s obzirom da živim 10 minuta od njih :D
Njih ću zvati u ponedjeljak da vidim što i kako. Ako se dugo čeka (tj. ako bih dobio termin poslije 10. mjeseca), onda ću sam sve poskidati i laganini, lakše mi je nego voziti i ostavljati auto, pogotovo ako ću tako uštediti 100 ili slično eura.

Na vrh