perooo New member 4. rujna 2012. #1 poz svima ja sam peroo, vozim saxa 4god.jako sam zadovoljan s autom ima nekih mana al se snalazim,itak pa sam ga odlučio malo sredit koj savjet neče škodit
poz svima ja sam peroo, vozim saxa 4god.jako sam zadovoljan s autom ima nekih mana al se snalazim,itak pa sam ga odlučio malo sredit koj savjet neče škodit
L lavparadajz New member 7. rujna 2012. #10 Howg, bijela braćo. Da vas pozdravi i predstavi se jedan lav u paradajzu. Imam Picasso 1.6 2006. godina. Toliko za sad.
Howg, bijela braćo. Da vas pozdravi i predstavi se jedan lav u paradajzu. Imam Picasso 1.6 2006. godina. Toliko za sad.
zdeslav1967 šofer Donator foruma 7. rujna 2012. #11 lavparadajz je rekao: Howg, bijela braćo. Da vas pozdravi i predstavi se jedan lav u paradajzu. Imam Picasso 1.6 2006. godina. Toliko za sad. Više... za predstavljanje otpreš svoju temu?
lavparadajz je rekao: Howg, bijela braćo. Da vas pozdravi i predstavi se jedan lav u paradajzu. Imam Picasso 1.6 2006. godina. Toliko za sad. Više... za predstavljanje otpreš svoju temu?