Pozdrav

ssocapi

Member
Pozdrav svim Citroljubcima:)Već dugo pratim forum i moram priznati da sam puno korisnih informacija pročitao ovdje,pa sam se napokon i registrirao:D Inače,vozim staru picassicu iz 2001 i vrijeme je za pomladak..konkretno me zanima benzinac 1.6.vti i htio sam pitati Vas na forumu o tim motorima..ako netko ga vozi ili neki majstor koji ga zna u dušu:D Eto,toliko od mene,valjda dosta za prvo javljanje:whistling: i pozdravite sve koji me poznaju!
 

ante66

Active member
Pozdrav :)
Motor dobar, mislim BMW proizvodnje.Lanac, izuzetno zivahan ali i rastrosan.Ali moze se i njezno vozit .
 

ssocapi

Member
Baš sam jučer razgovarao sa majstorom iz hak-a,kaže da je imao jednog sa prijeđenih 40000km i da je trošio na 15000 dvije l.ulja:eek: još je to malo u usporedbi sa mojim..svaki mj.oko4l:D
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pozdrav... imat ćeš ti tema za pretraživat i otvarati :D

Ti novi benzinci troše puno ulja... da vidiš tek TSIe. Samo guraj kvalitetno ulje i nema problema. Dvije litre na 15000 je čisto OK. Što znači da izgubi oko litru između zamjene, ništa strašno.
 

Wuki

Novi èlan
Opasno s tim bmw proizvodnje,a bmw ga nikad nije ugradio u niti jedan svoj model.iskreno jako riskantan i osjetljiv motor.
 

ante66

Active member
nije ugradio u niti jedan svoj model
Motori za Mini , Hondu ( proizvedene u Engleskoj ) I Picasse.Oce potrosit 1/2 litre ulja na mojih 8000 godisnje.Kazu da kod Hondi zna i puno vise.Zavisi kako vozis.Ali zivahannn;)
 

ssocapi

Member
Ma,ne bih divljao s njim,treba mi za prijevoz djece(3)+žena i ja..ono,klasika..jednom do mora,tu i tamo neki izlet..ne više od10000tisuća godišnje..puno mi više znači da je izdržljiv i nekvarljiv tak da nisu ni te dvije litre ulja problem,naravno ako je to u granicama normale..i još me zanima kako se ponaša na plin jer mi je i ta opcija zanimljiva..
 
Na vrh