C Ciki vts New member 24. siječnja 2011. #1 Bok svima! Zovu me Ivan oko 22god mi je, vozim Citroen C2 VTS i uzivam u njemu Znati ce me neki sa drugih foruma, deda, gox....:grin:
Bok svima! Zovu me Ivan oko 22god mi je, vozim Citroen C2 VTS i uzivam u njemu Znati ce me neki sa drugih foruma, deda, gox....:grin:
1587 VTS New member 24. siječnja 2011. #3 Oho, kolega Wellcome! Eto mozemo razmijenit iskustva Ja sam svoja ispricao, pa ti dodaj svoja u temu o C2! Pozdrav
Oho, kolega Wellcome! Eto mozemo razmijenit iskustva Ja sam svoja ispricao, pa ti dodaj svoja u temu o C2! Pozdrav
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 24. siječnja 2011. #5 Dobro došao ciki ! Ko što veli vts, čekamo tvoj sud o C2
C Ciki vts New member 24. siječnja 2011. #6 1587 VTS je rekao: Oho, kolega Wellcome! Eto mozemo razmijenit iskustva Ja sam svoja ispricao, pa ti dodaj svoja u temu o C2! Pozdrav Više... Hocu, hocu, kroz par dana je u garazi :grin: mirda69 je rekao: Dobro došao ciki ! Ko što veli vts, čekamo tvoj sud o C2 Više... MRAK auto, eto, na brzinu :grin:
1587 VTS je rekao: Oho, kolega Wellcome! Eto mozemo razmijenit iskustva Ja sam svoja ispricao, pa ti dodaj svoja u temu o C2! Pozdrav Više... Hocu, hocu, kroz par dana je u garazi :grin: mirda69 je rekao: Dobro došao ciki ! Ko što veli vts, čekamo tvoj sud o C2 Više... MRAK auto, eto, na brzinu :grin:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 24. siječnja 2011. #7 ROFLROFL Mislil sam na nekaj opširnije !
C Ciki vts New member 24. siječnja 2011. #8 Pa vidis da je ovo bilo na brzinu bum pisao kroz par dana
gox New member 24. siječnja 2011. #9 Di si, ciki! Ajde da si se rego Bit će toga o C2, sad čekajte i budite svaki dan onliene često da pratite kad će ga predstavit, barem će bit ekipe na forumu
Di si, ciki! Ajde da si se rego Bit će toga o C2, sad čekajte i budite svaki dan onliene često da pratite kad će ga predstavit, barem će bit ekipe na forumu