S sivi New member 2. travnja 2014. #1 Pozdrav svim forumašima, Dolazim iz Rijeke, godinama vozim samo citroene.A ako nekog nešto zanima nek se javi :grin:
Pozdrav svim forumašima, Dolazim iz Rijeke, godinama vozim samo citroene.A ako nekog nešto zanima nek se javi :grin:
Zmix New member 2. travnja 2014. #2 rijatelj: Evo mene zanima šta si vozio i šta voziš sada. Dobro došao na forum.
S sivi New member 2. travnja 2014. #3 Od 2002 do kraja 2013 sam vozio xsaru picasso, od prije par dana vozim C4 picasso, a vozim i od 2004 Citroen Jumpy i Opel tigru Hvala na dobrodošlici
Od 2002 do kraja 2013 sam vozio xsaru picasso, od prije par dana vozim C4 picasso, a vozim i od 2004 Citroen Jumpy i Opel tigru Hvala na dobrodošlici
Automatic Well-known member 2. travnja 2014. #4 sivi je rekao: A ako nekog nešto zanima nek se javi Više... A kaj bi nas to trebalo zanimati(dijelovi za xaru),kaj ne ide na njuškalu????Stari citroenaš a tek sad na forumu. Dobro došel!
sivi je rekao: A ako nekog nešto zanima nek se javi Više... A kaj bi nas to trebalo zanimati(dijelovi za xaru),kaj ne ide na njuškalu????Stari citroenaš a tek sad na forumu. Dobro došel!
Krky Lakerski profesionalac 2. travnja 2014. #6 Dobro nam došel rijatelj: mi ti tu svi nove dele kupujemo.. imamo dva štacuna na forumu, skoro da nije za đabe
Dobro nam došel rijatelj: mi ti tu svi nove dele kupujemo.. imamo dva štacuna na forumu, skoro da nije za đabe
balki Active member 4. travnja 2014. #9 Dobar ti je sljed al kad sam Tigru pročito skoro me šlagiralo...
ghorvat Well-known member Donator foruma 4. travnja 2014. #10 balki je rekao: kad sam Tigru pročito skoro me šlagiralo Više... Polako, možda mu je od žene. ps. dobrodošao!
balki je rekao: kad sam Tigru pročito skoro me šlagiralo Više... Polako, možda mu je od žene. ps. dobrodošao!