Z zlatkocx New member 1. prosinca 2011. #1 Još jedan Zlatko na forumu.Ja sam iz Kutine,u auto svjet krenuo sam sa DS-om,imam CX a vozim Xantiu 1.8-16V sa plinom
Još jedan Zlatko na forumu.Ja sam iz Kutine,u auto svjet krenuo sam sa DS-om,imam CX a vozim Xantiu 1.8-16V sa plinom
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 1. prosinca 2011. #4 Pozdrav i dobro nam došel :hello::hello:
Z zoran37 New member 1. prosinca 2011. #5 Još jedna Xantia !! :hello::hello::euforija::euforija::aplauz::aplauz: Dobrodošao.
ccccxm New member 1. prosinca 2011. #8 zlatkocx je rekao: Još jedan Zlatko na forumu.Ja sam iz Kutine,u auto svjet krenuo sam sa DS-om,imam CX a vozim Xantiu 1.8-16V sa plinom Više... A što još reći nego dobrodošao.:aplauz:rijatelj:
zlatkocx je rekao: Još jedan Zlatko na forumu.Ja sam iz Kutine,u auto svjet krenuo sam sa DS-om,imam CX a vozim Xantiu 1.8-16V sa plinom Više... A što još reći nego dobrodošao.:aplauz:rijatelj:
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 2. prosinca 2011. #11 zlatkocx je rekao: Još jedan Zlatko na forumu. Više... Samo da ne bude još jedan Zlatko s dvi i po poruke na forumu.
zlatkocx je rekao: Još jedan Zlatko na forumu. Više... Samo da ne bude još jedan Zlatko s dvi i po poruke na forumu.