bisaGB New member 8. prosinca 2015. #1 Pozdrav cijeloj ekipi iz Dubrovnika! Evo već par mjeseci sam (zadovoljni!) vlasnik C4 1,6 HDI VTR iz '06, pa sam se odlučio pridružiti vašoj zajednici. Zasad nemam nikakvih pitanja! Goran
Pozdrav cijeloj ekipi iz Dubrovnika! Evo već par mjeseci sam (zadovoljni!) vlasnik C4 1,6 HDI VTR iz '06, pa sam se odlučio pridružiti vašoj zajednici. Zasad nemam nikakvih pitanja! Goran
zdeslav1967 šofer Donator foruma 8. prosinca 2015. #3 bisaGB je rekao: Zasad nemam nikakvih pitanja! Više... a dojmova?
C charllie Active member 9. prosinca 2015. #4 Dobro nam dosel,blago tebi sto nema pitanja a neka tako i ostane.
bisaGB New member 14. prosinca 2015. #6 dojmovi su super, a nadam se da će tako i ostati auto koji može dobro "povuć", a troši malo, i još sam naletio na primjerak kojeg je bivši vlasnik stvarno mazio i pazio. zasad najveći problem gume (cijena).
dojmovi su super, a nadam se da će tako i ostati auto koji može dobro "povuć", a troši malo, i još sam naletio na primjerak kojeg je bivši vlasnik stvarno mazio i pazio. zasad najveći problem gume (cijena).
ZlatkoC4 Well-known member 14. prosinca 2015. #7 Dobro nam došao u Citroën obitelj. rijatelj: Gume nisu nikad skupe one glavu čuvaju :grin: