Pozdrav od Mihaela

charllie

Active member
Dobro nam dosel e pa vidis ja sam ponosni vlasnik vec dosti let a ovih deni malo vise naginjam i opolecem,hik.:angel:

nmihael

New member
:)

Sad kad sam se predstavio, da izlozim moju situaciju - ako je iznosim u pravoj temi.

Posto nam je Punto omalio, vreme je da predjemo na nesto vece. E sad, posto mi je auto ipak potreban najvise za grad ne bih uzimao karavana, a i ne treba mi bas toliki auto za sada (zena, bebac i ja). Opet, u gepek mora da stanu kolica i kad se ide na duzi put, onda treba da se sva garderoba iz stana preseli u auto ("Sta ako bude padala kisa?!", "Sta ako ne bude padala kisa?!", "sta ako bude vruce/hladno/nesto izmedju?!!"...). Naravno, mora da bude pouzdan, da ne trosi previse, da odrzavanje bude pristupacno za obicnu raju. Performanse mi nisu previse bitne, ali mora da povuce kad zatreba.

I elem, ne znam kako i gde, ali ugledao sam C3 picasso i... odmah se zaljubio.

Moram da napomenem da kupujem polovan auto. posto se ne usudim novi uzimati (pola duse nam uzimaju vec za stambeni kredit) i zato mi treba savet od iskusnih poznavalaca Citroena, da li je ovaj auto ono sto meni treba? I koji motor mu najbolje lezi?

Mozda je offtopic, ali cuo sam da je automatska klima skupa za odrzavanje. Da li ima istine u tome? Konkretno, cuo sam da kada 'crkne' manuelna klima, samo se zameni... tamo nesto sitno za dvadesetak eura, a ako 'crkne' automatska onda mora pola auta da se menja.

Na vrh