Toyo New member 22. srpnja 2015. #1 Pozdrav iz pakleno vruče Rijeke Rego sam se da procitam misljenja forumasa o c4 picaso imam ga namjeru kupiti. :hello:
Pozdrav iz pakleno vruče Rijeke Rego sam se da procitam misljenja forumasa o c4 picaso imam ga namjeru kupiti. :hello:
ZlatkoC4 Well-known member 23. srpnja 2015. #2 Dobro nam došao. Rječani izgleda vole picasso, ima ga nas drug gigo iz rjeke Te je vrlo zadovoljan autom. A i je dobar vidio uživo.
Dobro nam došao. Rječani izgleda vole picasso, ima ga nas drug gigo iz rjeke Te je vrlo zadovoljan autom. A i je dobar vidio uživo.
D dario.zg Member Donator foruma 23. srpnja 2015. #4 pozdrav & dobro došao :grin: Friend ima c4 Picasso i super je zadovoljan; ne znam kaj nema od opreme, izgleda vrlo luxuzno, HDI motor
pozdrav & dobro došao :grin: Friend ima c4 Picasso i super je zadovoljan; ne znam kaj nema od opreme, izgleda vrlo luxuzno, HDI motor
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 23. srpnja 2015. #5 Aj aj, Ri je najhladniji grad tu na obali, ne se*i Pozdrav