Pozdrav iz Pule!

Urban

New member
Pozdrav svima na forumu!

Vlasnik sam Citroëna C5 Tourer/Break 2.0HDi 2008.g. (103kW, automatski mjenjač), već 3 godine, jako sam zadovoljan njime, osim pokojih problema i problemčića koji su se javili, no sve se da riješiti, a nadam se da ćemo i tu neke stvari porazgovarati i pokušati doći do rješenja jer još uvijek imam nekih nedovršenih stvari. Moram priznati da nikada nisam vozio udobnije auto, pogotovo nakon prelaska sa Audi A4 B5. :grin:

Vjerujem se da ćemo ugodno razmjenjivati iskustva i mišljenja.

Lijep pozdrav iz Pule!

ZlatkoC4

Well-known member
Dobro došao na forum.:prijatelj: Uključi se u rasprave i sudjeluj u njima i saznati češ sve što te bude mučilo.

sad sam bio ovaj vikend u Puli što se prije nisi prijavio da popijemo kavu. Ovi tvoji Istrani baš i ne vole susrete, ili kavu:confused::D

Auto ti je za pet i uz redovno održavanje, i dalje češ krstariti cestama u najudobnijem autu iz Citroena:aplauz::stovanje::palacgore:

Urban

New member
@ZlatkoC4 - Valjda budeš opet došao pa možemo na kavu svakako. :) (Istrijani (tako se kod nas kaže)...ne Istrani :p)

Auto je za pet...ali imam neke muke koje trebam riješiti pa ću biti zadovoljniji. :)

ZlatkoC4

Well-known member
@ZlatkoC4 - Valjda budeš opet došao pa možemo na kavu svakako. :) (Istrijani (tako se kod nas kaže)...ne Istrani :p)

Auto je za pet...ali imam neke muke koje trebam riješiti pa ću biti zadovoljniji. :)
Tek si došao i več imam sat iz gramatike:D

Naravno da ču opet doči pa žena mi je Puležanka. :grin:

Što sad kažeš jesam sad dobro napisao za ženski rod:D

Micija

Diagbox 7,57 Modrièa.Free
Dobro dosao,na prvi pogled lijep autic a i dobar mora biti.

Kakve muke su te snasle,da vidimo jesmo li ih mi imali ili nas cekaju haha?!

Urban

New member
Tek si došao i več imam sat iz gramatike:D

Naravno da ču opet doči pa žena mi je Puležanka. :grin:

Što sad kažeš jesam sad dobro napisao za ženski rod:D
Uhhh...grammar nazi! :whistling:

Jesi jesi, dobro si napisao... ;)

(ali "doći" ne "doči") :grin:

Dobro dosao,na prvi pogled lijep autic a i dobar mora biti.

Kakve muke su te snasle,da vidimo jesmo li ih mi imali ili nas cekaju haha?!
To ćemo još vidjeti... ;)

Na vrh