pozdrav,
ponosni sam vlasnik c5 iz 2003 2.0 16v 100kWh lovato plin.
kupio ga prošle godine od starije gospođe iz vk i napravio sam od
8. mjeseca 2013 do sada 40000km, promijenio obadva senzora visine,
napravio veliki servis, promijenio ulje i filter ulja tj mali servis nedavno,
pukle mi unutarnje kvake vozača i suvozaca, našao druge i sam ih promijenio,
ugradio hi-end hi fi sistem, promijenio motorić klapne za ventilaciju...
uglavnom , da skratim, svi ti popravci su više manje bili stvarno povoljni i
niti jedne sekunde se nisam nasekirao jerbo sam platio auto 22000 kuna, ugradio plin, plus ti popravci, čini mi se ispod 30000 kuna.. sad auto ima
150000km i nevjerojatno udoban auto, a vozio sam i njemačke i talijanske i svakakve.... subjektivno ili ne, mogu reći da je daleko bolji i udobniji za voziti nego većina auta te klase i tog godišta... skraćeno rečeno, ne dam ga ni za živu glavu barem još 5 6 godina... makar kolko se kvario...eto iskreno zaljubljen u njegovu veličinu i udobnost s obzirom na cijenu...
ponosni sam vlasnik c5 iz 2003 2.0 16v 100kWh lovato plin.
kupio ga prošle godine od starije gospođe iz vk i napravio sam od
8. mjeseca 2013 do sada 40000km, promijenio obadva senzora visine,
napravio veliki servis, promijenio ulje i filter ulja tj mali servis nedavno,
pukle mi unutarnje kvake vozača i suvozaca, našao druge i sam ih promijenio,
ugradio hi-end hi fi sistem, promijenio motorić klapne za ventilaciju...
uglavnom , da skratim, svi ti popravci su više manje bili stvarno povoljni i
niti jedne sekunde se nisam nasekirao jerbo sam platio auto 22000 kuna, ugradio plin, plus ti popravci, čini mi se ispod 30000 kuna.. sad auto ima
150000km i nevjerojatno udoban auto, a vozio sam i njemačke i talijanske i svakakve.... subjektivno ili ne, mogu reći da je daleko bolji i udobniji za voziti nego većina auta te klase i tog godišta... skraćeno rečeno, ne dam ga ni za živu glavu barem još 5 6 godina... makar kolko se kvario...eto iskreno zaljubljen u njegovu veličinu i udobnost s obzirom na cijenu...